Τηλεφώνησε στη δήμαρχο ο ΠτΔ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Τηλεφώνησε στη δήμαρχο ο ΠτΔ

Καταψηφίσθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας με 17 ψήφους έναντι 9 το θέμα της ανακήρυξης του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Βισαλτίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κλήθηκε να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νιγρίτας που είναι  στις 21 Φεβρουαρίου από τον Οκτώβριο και είχε αποδεχθεί την πρόταση. Η στάση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, άλλαξε τα δεδομένα και τις διαθέσεις του δημοτικού συμβουλίου που τοποθετήθηκε επί του θέματος και έλαβε αρνητική απόφαση. Οι επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι  υποστήριζαν  ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη στάση του και τάχθηκαν κατά της ανακήρυξης του ως επίτιμο δημότη, ενώ πολλοί εξέφρασαν φόβους για το ενδεχόμενο η παρουσία του να πυροδοτήσει επεισόδια. “Να ενημερωθεί και να μην έρθει”, τόνιζαν ορισμένοι.

Την επόμενη μέρα ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος τηλεφώνησε στη δήμαρχο Βισαλτίας, Αγνή Δουβίτσα (φωτό) και της είπε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις του δημοτικού συμβουλίου και σέβεται την απόφαση του σώματος. Της ζήτησε μάλιστα να μεταφέρει στους συναδέλφους της την κατανόηση του για την απόφαση που έλαβαν, τονίζοντας ότι θα επισκεφθεί την περιοχή κάποια άλλη φορά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ