Την έκδοση του Alexander Vinnik στη Ρωσία αποφάσισε το συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Κοινωνία Ροή

Την έκδοση του Alexander Vinnik στη Ρωσία αποφάσισε το συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης

Την έκδοση του 39χρονου Αλεξάντερ Βινιγκ στην Ρωσία αποφάσισε το συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης μετά το σχετικό αίτημα έκδοσης που έλαβε από τις Ρωσικές Δικαστικές Αρχές στα μέσα Ιουνίου . Ο 39χρονος ζητήθηκε για δεύτερη φορά από τους Ρώσους με την κατηγορία της απάτης στον κυβερνοχώρο με θύματα Ρώσους πολίτες και χρηματικό ποσό… εκατομμυρία ρούβλια.

Οι δικηγόροι του 39χρονου αναμένεται να καταθέσουν αίτηση αναίρεσης της απόφασης στον Άρειο Πάγο. Ο εκζητούμενος ζήτησε από το δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος μέχρις ότου εκδικαστεί το αίτημα από τον Άρειο πάγο. Ο 39χρονος πρότεινε την εφαρμογή του μέτρου του κατ’οικον περιορισμό και ζήτησε να φορέσει «βραχιολάκι» ενώ γνωστοποίησε τη διεύθυνση κατοικίας στην οποία επρόκειτο να διαμένει. Το αίτημα του 39χρονου απορρίφθηκε από τους δικαστές της έδρας οι οποίοι ζήτησαν να συνεχίσει η κράτηση του 39χρονου στις φυλακές Διαβατών.

Ο 39χρονος έχει εκδοθεί ακόμη μια φορά στη Ρωσία κατηγορούμενος για απάτη ενώ ήδη ο Άρειος Πάγος έχει αποφασίσει την έκδοση του στην Αμερική. Παράλληλα εκκρεμεί η συζήτηση για το αίτημα ασύλου η οποία έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Alexander Vinnik σε συνέντευξη του στην εφημερίδα karfitsa δηλώνει αθώος για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ