, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Την παραίτηση Μπουτάρη ζητά ο Καλαφάτης

Την παραίτηση του Γιάννη Μπουτάρη από τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης ζήτησε πριν από λίγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Καλαφάτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, με αφορμή τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, αλλά και τις τελευταίες του δηλώσεις περί αλλαγής ονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Είναι ντροπή που έχουμε δήμαρχο τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είπε πως ντρέπεται που είναι Έλληνας, εμείς ντρεπόμαστε που τον έχουμε στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως «ο κ. Μπουτάρης πρέπει να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική».

«Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης, δεν εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς» πρόσθεσε, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του δημάρχου: «Ο κ. Μπουτάρης έχει μόνο μια υπηρεσία να προσφέρει, να υποβάλει την παραίτησή του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.