Την παραπομπή της Βασιλικής Νάκου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης μετά τις παρατυπίες στους εμβολιασμούς - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Την παραπομπή της Βασιλικής Νάκου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης μετά τις παρατυπίες στους εμβολιασμούς

Την παραπομπή της Βασιλικής Νάκου, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με του εμβολιασμούς από την πίσω… πόρτα.

Μάλιστα, ζητά και την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου έτσι ώστε να γίνει ενημερωθούν όλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης καθαίρεσε την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσου Τσαβλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

«Μάρτυρες ακόμη ενός «κατορθώματος» των αρίστων έγιναν οι Θεσσαλονικείς, και όχι μόνον, μετά την αποκάλυψη πως παρακάμφθηκε η σειρά των εμβολιασμών για τον covid 19, όπως προγραμματιστεί για ιδρύματα αρμοδιότητας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, για να εξυπηρετηθούν στελέχη και φίλοι της ΝΔ.

Στην υπόθεση, η οποία αφορά στον εμβολιασμό 24 ατόμων, εμπλέκονται ο πρόεδρος του δημοτικούς Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου. Επισημαίνουμε πως τα άτομα που εμβολιάστηκαν ουδεμία εργασιακή σχέση έχουν με τα δύο ιδρύματα. Όσον αφορά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ως ιατρός πνευμονολόγος, φρόντισε ώστε να εμβολιαστούν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, η δε αντιδήμαρχος Παιδείας εμβολιάστηκε εκτός σειράς, καθώς η κόρη της εργάζεται ως γιατρός σε ένα από τα ιδρύματα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απέπεμψε την κ. Ακριτίδου ενώ ζήτησε την παραίτηση του κ. Τσαβλή.

Αυτό που μένει να πράξει είναι να συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι οι Θεσσαλονικείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Και φυσικά να παραπέμψει την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου, η οποία είναι υπάλληλος στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς τα ανδραγαθήματα της νεοδημοκρατικής αριστείας δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά μάλιστα, στράφηκαν εις βάρος της δημόσιας υγείας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, ζητά από την κυβέρνηση, το κόμμα της ΝΔ και το δήμαρχο να πράξουν τα δέοντα, ώστε να προασπιστεί η ισονομία πρόσβασης των πολιτών στα εμβόλια, τα οποία αποτελούν δημόσιο αγαθό».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ