Πρόταση νόμου για την οικονομική προστασία των πολιτών θα παρουσιάσει ο Βαρουφάκης - Karfitsa.gr
Πολιτική

Πρόταση νόμου για την οικονομική προστασία των πολιτών θα παρουσιάσει ο Βαρουφάκης

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Ρόδο (5 και 6 Ιουλίου) προκειμένου συναντηθεί με φορείς και εργαζόμενους του νησιού.

Μαζί του θα βρίσκονται οι βουλευτές του ΜέΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα και Γιώργος Λογιάδης. Ο κ.Βαρουφάκης σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου της Ρόδου, θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από την εντεινόμενη οικονομική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αναλύσει του πυλώνες της πρότασης νόμου που παρουσιάστηκε με διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου στις 22 Ιουνίου. Το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή ο κ. Βαρουφάκης μαζί με τους βουλευτές του κόμματος θα περιοδεύσουν στην πόλη της Ρόδου και ειδικότερα στην Παλαιά Πόλη όπου και θα έχουν συνάντηση εργασίας με τους φίλους και τα μέλη του ΜέΡΑ25.

Μετά την συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Ρόδου, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Στις 14.00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του νομού.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ