Την τιμητική τους είχαν πρωτοετείς φοιτητές στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Την τιμητική τους είχαν πρωτοετείς φοιτητές στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ημέρα αφιερωμένη στους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, ήταν η Κυριακή 7 Μαΐου.

Στην ετήσια διοργάνωση που καθιέρωσε ο Δήμος Λαγκαδά και πραγματοποιήθηκε στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά, απονεμήθηκαν έπαινοι τιμής στους 236 επιτυχόντες που φοίτησαν στα Λύκεια του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης συνεχάρη τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, καθώς και τους γονείς και τους καθηγητές τους που στήριξαν τον δύσκολο αγώνα τους.  Ευχόμενος καλή πρόοδο στα παιδιά, επανέλαβε τη δέσμευση της διοίκησης και τη συνέχιση των προσπαθειών της για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στον Δήμο μας ώστε οι ανώτερες σπουδές, οι γνώσεις και οι νέες ιδέες της νεολαίας μας να μείνουν στον τόπο μας και να γίνουν μέρος της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση προς τιμήν των νέων φοιτητριών και φοιτητών του Δήμου μας παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης, οι Βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας και Σάββας Αναστασιάδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Νέας Γενιάς Νικόλαος Κουτλιάνος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στάθης Γεωργιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στυλιανός Δεργιανλής, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λαγκαδά Βασίλης Βαρβαλιός, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά Αθανάσιος Φυλάκης και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Ιωάννης Δημακόπουλος.

 ΤΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ