Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ν.Προποντίδας ανακοίνωσε ο Δ.Τσούφης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ν.Προποντίδας ανακοίνωσε ο Δ.Τσούφης

Σε πλήθος κόσμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μουδανιών, ο Δημήτρης Τσούφης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για το δήμο της Νέας Προποντίδας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γ. Γιώργου, ο πρώην βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασσαλής, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο πρώην πρόεδρος του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού της Νέας Προποντίδας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Μπέης, ο ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης κ.α..

Τον υποψήφιο δήμαρχο παρουσίασαν οι Παναγιώτης Λαζαρίδης Λέκτορας (Τ.Ε.Τ.Κ.) και  Σπύρος Αβδημιώτης επίκουρος καθηγητής στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, τονίζοντας την εργατικότητα και αποφασιστικότητα του Δ.Τσούφη, καθώς και χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς όπως οι ίδιοι τα βίωσαν μέσα από τη συνεργασία μαζί του.

Ο κ.Τσούφης κατά την ομιλία του τόνισε ότι ελπίζει η προσπάθεια του συνδυασμού του «Νέα Γενιά- Νέα Πορεία» να στεφθεί με επιτυχία, ώστε «να βγει από το τέλμα που έχει πέσει ο δήμος Ν.Προποντίδας». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να συνεισφέρει στον αγώνα για μια νέα προοπτική ανάπτυξης με νέες ιδέες σε ένα τόπο που χρειάζεται αλλαγή. «Ο δήμαρχος πρέπει να είναι ένας δημότης που καταλαβαίνει τον τόπο και όχι ένας επαγγελματίας δήμαρχος- πολιτικός», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Κατά την αναφορά του στον «απολογισμό» της σημερινής διοίκησης του δήμου, ο κ.Τσούφης αναφέρθηκε σε προβλήματα τα οποία παραμένουν άλυτα παρά το πέρασμα του χρόνου. Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος για το δίκτυο ύδρευσης στα Μουδανιά το οποίο ξεκίνησε το 2006 και δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να ξοδεύονται μεγάλα χρηματικά ποσά, τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανώνται για την αποκομιδή των απορριμμάτων και την προβλήτα του λιμανιού που έχει καταστραφεί και μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η αποκατάστασή της.

Τέλος, ο Δ.Τσούφης μίλησε για τους κύριους άξονες του προγράμματος, τονίζοντας ότι κύριος στόχος είναι η δημιουργία «Ψηφιακού Δήμου» με υπηρεσίες που θα βάλουν τέλος στη γραφειοκρατία και θα διευκολύνουν τις συναλλαγές των πολιτών. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην εφαρμογή προγραμμάτων στήριξης των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων, στη δημιουργία ενιαίου φορέα με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και στην ενεργειακή αυτονομία με βιώσιμες πηγές ενέργειας. Κύριος στόχος όλων αυτών, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος είναι η εφαρμογή ενός σχεδίου για την τοπική οικονομική ανάπτυξη ώστε να επιτευχθεί η αύξηση των εισοδημάτων, η μείωση της ανεργία αλλά και να «μεταμορφωθεί» ο δήμος σε χώρο επενδύσεων.

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ