Την υποψηφιότητά του για τον Δ. Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα ο Γ. Ζαρωτιάδης - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Την υποψηφιότητά του για τον Δ. Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα ο Γ. Ζαρωτιάδης

Την επίσημη υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε, σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ο οικονομολόγος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Υψίπολις – Η πόλη που μας αξίζει”.

Ο κ.Ζαρωτιάδης, σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η “Υψίπολις” θα διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο “διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε” και “διότι τολμάμε να συγκρουστούμε με τις λανθασμένες νοοτροπίες, τα κακώς κείμενα, τις συντηρητικές πρακτικές”.

Παρουσίασε έξι άξονες με συγκεκριμένες προτάσεις για μια Θεσσαλονίκη ως “Μητρόπολη, Ανεκτική, Έξυπνη, Πράσινη, Δημιουργική, Τολμηρή”, ενημερώνοντας πως το επόμενο διάστημα θα αναδειχθεί το πρόγραμμα της κίνησης και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Ερωτηθείς για την πληθώρα υποψηφίων υποστήριξε πως “η ανάδειξη περισσοτέρων υποψηφιοτήτων είναι υγεία”. Πρόσθεσε πως η “Υψίπολις” προτάσσει “συγκεκριμένες ιδέες και οράματα, συγκεκριμένες πολιτικές και όχι κομματικές ταυτότητες” και επιδιώκει ευρύτερες συνεργασίες και γόνιμη επικοινωνία με όλους.

Αναφορικά με το έργο της διοίκησης Μπουτάρη, ο κ.Ζαρωτιάδης είπε πως επιθυμεί την ενίσχυση της Θεσσαλονίκης ως “ανοιχτή και ανεκτική πόλη”, ενώ σχολίασε την πρόταση του συνυποψηφίου του, Νίκου Ταχιάου, για την καθαριότητα λέγοντας πως “η ανάθεση σε ιδιώτη είναι εύκολο πράγμα και δεν είναι καινοτόμο. Εμείς είμαστε εδώ όχι για να αναθέσουμε, αλλά για να σηκώσουμε τα μανίκια”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ