Της υποσχέθηκε διαγραφή χρέους και της πήρε 134.000 ευρώ - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Της υποσχέθηκε διαγραφή χρέους και της πήρε 134.000 ευρώ

Με πρόσχημα τη μεσολάβησή της για την εξάλειψη βεβαιωμένου χρέους προς την Εφορία, 46χρονη κατηγορείται ότι εξαπάτησε ελεύθερη επαγγελματία στην Κατερίνη, από την οποία απέσπασε τμηματικά, κατά την τελευταία 6ετία, 134.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, το 51 ετών θύμα διατηρούσε κατάστημα παροχής υπηρεσιών στην πόλη, τη λειτουργία του οποίου όμως ανέστειλε το 2014, αφήνοντας βεβαιωμένες οφειλές ύψους 88.000 ευρώ.

Ισχυριζόμενη πως διαθέτει διασυνδέσεις με εφοριακούς, η 46χρονη προσέγγισε την ανυποψίαστη γυναίκα και την έπεισε -με το αζημίωτο- ότι είναι σε θέση να μεσολαβήσει για τη διαγραφή του χρέους και επιπλέον ότι θα εξασφάλιζε για λογαριασμό της την επιστροφή χρηματικού ποσού ύψους 150.000 ευρώ. Για τις δήθεν ενέργειες της 46χρονης, το θύμα κατέβαλε τα επόμενα χρόνια διάφορα ποσά, πολλά από τα οποία, όπως κατήγγειλε, αναγκαζόταν να τα δανειστεί από συγγενικά του πρόσωπα.

Όταν τελικά διαπίστωσε ότι επρόκειτο περί απάτης, απευθύνθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Κατερίνης, αστυνομικοί της οποίας προσημείωσαν χρήματα τα οποία η καταγγέλλουσα παράδωσε στη 46χρονη, η οποία και στη συνέχεια συνελήφθη.

Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, η συλληφθείσα οδηγείται στον εισαγγελέα Κατερίνης.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ