Τις φυλακές Διαβατών επισκέφτηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τις φυλακές Διαβατών επισκέφτηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας και ο Βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Στράτος Σιμόπουλος.

Ο δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον διευθυντή των  Φυλακών Διαβατών Αναστάσιο  Παπαδόπουλο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα ενώ επισκέφτηκε μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ Βαρνάβα και τον κ Σιμόπουλο τον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Διαβατών και φιλοξενεί εξαρτημένους κρατούμενους.

« Οι φυλακές Διαβατών είναι μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα και με αυτήν μου μου την επίσκεψη εδώ, επιθυμώ να ανοίξω έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με Εξωτερικούς Φρουρούς και Σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να συμβάλουμε ως δημοτική αρχή όπου μπορούμε προκειμένου να διευκολύνουμε το  έργου τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος Δέλτα παρακάθισε σε γεύμα που ετοίμασαν οι κρατούμενοι της μονάδας απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την καθημερινότητα τους στο σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ