Τι έγινε χθες στο GNTM: Η αποχώρηση, τα "καρφιά" και τα κλάματα! - Karfitsa.gr
Life Style

Τι έγινε χθες στο GNTM: Η αποχώρηση, τα “καρφιά” και τα κλάματα!

Στην χθεσινή φωτογράφιση αποχώρησης του Greece’ s Next Top Model τα κορίτσια έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν τις επηρεάζει τίποτα προκειμένου να φτάσουν το στόχο τους, ούτε ο ανταγωνισμός ούτε η απίστευτη ταχύτητα ενός Mustang, που ανέβαζε επικίνδυνα στροφές.

Τα μοντέλα πόζαραν μετά από αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη βόλτα, ως δυναμικές και σέξι γυναίκες της ασφάλτου, ως άλλες πρωταγωνίστριες των Fast and furious.

Πολύ καλές κριτικές άκουσε η Άννα Αμανατίδου, η Εβελίνα και η Ειρήνη Καζαριάν, ενώ κοντά στον «πάτο» των σχολίων ότι απέμεινε από την «Τριάδα φωτιά», Μικαέλα και Εύη.

Στο τέλος, η τριάδα που ήταν προς αποχώρηση ήταν η Μικαέλα, η Εύη αλλά και η Ειρήνη Ερμίδου, όπου φάνηκε σε αυτή την δοκιμασία ότι δεν διαθέτει όλο το πακέτο ενός τοπ μόντελ.

Τελικά αποχώρησε η Μικαέλα η οποία λίγο πριν ήθελε να φύγει από το σπίτι οικειοθελώς, βλέποντας ότι είχε έρθει η ώρα να ακολουθήσει την φίλη της Μέγκι. Βέβαια, από ότι φάνηκε πικαρίστηκε ιδιαίτερα πετάγοντας καρφιά σε συμπαίχτρια της, με την φράση «Δεν γίνεται να φύγω όχι η Αμανατίδου!».

Η τελευταία ελπίδα της Τριάδας είναι πλέον η Έυη η οποία ξεσπώντας σε κλάματα υποσχέθηκε να φτάσει στον τελικό.

Δείτε το απόσπασμα:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ