Τι αποκαλύπτει ο Αλέκος Συσσοβίτης για την «χρυσή περίοδο» της τηλεόρασης - Karfitsa.gr
Life Style

Τι αποκαλύπτει ο Αλέκος Συσσοβίτης για την «χρυσή περίοδο» της τηλεόρασης

Ο ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στην θεατρική παράσταση «Τα δάση στα γόνατα», αλλά και τηλεοπτικά στον «Πρίγκιπα της φωτιάς», μίλησε στο περιοδικό «My TV».

Στην πρόσφατη συνέντευξη του δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφέρει πως, δεν υπήρξε «χρυσή περίοδος» στην τηλεόραση, με αφορμή το ύψος των αμοιβών του κατά την περίοδο που παιζόταν το «Είσαι το ταίρι μου».

Όπως ο ίδιος επισημαίνει «Δεν υπήρχε ποτέ “χρυσή” περίοδος της τηλεόρασης. Είναι σίγουρο ότι δημόσιοι υπάλληλοι, τελείως άγνωστοι, βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε ηθοποιό στην τηλεόραση. Οι αμοιβές δεν ήταν ποτέ τόσο παχιές. Ωστόσο, σίγουρα ήταν καλύτερη συγκριτικά με την τωρινή οικονομία στην Ελλάδα. Πλέον, είναι πολύ χαμηλότερες οι αμοιβές».

Επιπλέον, όσον αφορά την συμμετοχή στη σειρά «Πρίγκιπα της φωτιάς» του ΟΡΕΝ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κομμάτια που τον ευχαρίστησαν όσον αφορά την δουλειά του αλλά και κάποια που τον δυσαρέστησαν.

Συγκεκριμένα, είπε «Υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν πολύ καλά και κάποια άλλα που έγιναν λιγότερο καλά σε όλα τα επίπεδα. Απλά είναι ένα καινούργιο κανάλι και ακόμα δοκιμάζεται. Δεν έχει βρει τον δρόμο του και θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρει σύντομα γιατί έχει αξιόλογους συντελεστές».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ