Τι είναι η αρνητική ενέργεια! - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Τι είναι η αρνητική ενέργεια!

Πονοκέφαλος, εκνευρισμός, ατυχήματα, καθυστερήσεις, αδυναμία, θυμός και η αίσθηση ότι όλα πάνε στραβά. Η αρνητική ενέργεια μπορεί να σε αποσυντονίσει και να σε εξουθενώσει. Τι είναι όμως η αρνητική ενέργεια και τι μπορείς να κάνεις πρακτικά για να την εξουδετερώσεις από το σώμα ή το σπίτι σου;

Πώς δημιουργείται η αρνητική ενέργεια!!!

Ο καθένας από εμάς περιβάλλεται από την αύρα του, από ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι η ενεργειακή ασπίδα και η προστασία σου. Όταν αυτό το πεδίο έχει καλό σχήμα και δονείται σωστά, τότε τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει και να σε βλάψει.

Όμως, κάθε φορά που κάνεις μια απαισιόδοξη σκέψη, κάθε φορά που μπλέκεσαι σε ανούσιες καταστάσεις για το πόσο χάλια είναι η ζωή σου, για το πόσο άτυχος είσαι αυτό το ξεκινάει να παρουσιάζει ρωγμές. Μέσα από αυτές τις ρωγμές, μπορεί ο καθένας να σε επηρεάσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Υπάρχει περίπτωση, εξαιτίας διάφορων λόγων, ο χώρος να έχει συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να εξελιχθείς και να δημιουργήσεις λειτουργικές σχέσεις.

Φρόντισε να μπαίνει αρκετό φως στο σπίτι.

Καθάρισε σχολαστικά κάθε δωμάτιο, ντουλάπι, ντουλάπα και χώρο.

Άναψε λευκά κεριά, με προσοχή, και άφησε τα να “κάψουν” ό,τι βαραίνει την ατμόσφαιρα.

Το λιβάνισμα μπορεί να σου φαίνεται ξεπερασμένο, όμως το λιβάνι είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά της ενέργειας χώρων. Δοκίμασε το σε τακτοποιημένο χώρο, φροντίζοντας να φτάσει ο καπνός του σε κάθε γωνία του σπιτιού.

Αν αγαπάς τους κρυστάλλους, σίγουρα χρειάζεσαι μια μαύρη τουρμαλίνη. Σε αντίθεση με άλλους κρυστάλλους δε χρειάζεται καθαρισμό. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητα άτομα που “μαζεύουν” την ενέργεια του περιβάλλοντος και χρειάζονται προστασία.

Το φασκόμηλο είναι το μεγάλο ΝΑΙ στον καθαρισμό ενέργειας. Τοποθέτησε το σε ένα μεγάλο πιάτο και κάψε το και από τις δυο πλευρές. Δε μυρίζει θαύμα, κάνει όμως το θαύμα του.

Να θυμάσαι να αγαπάς τον εαυτό σου ακόμα και με τα λάθη σου.

Να γίνεις ο άνθρωπος που θαυμάζεις αλλάζοντας, αν χρειαστεί, τακτικές, συνήθειες, διατροφή, φιλοσοφία, κύκλους.

Να έχεις ευγνωμοσύνη για τη ζωή που σου έχει δοθεί. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ούτε καν το ότι αναπνέουμε. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη κάθε στιγμή.

Να απέχεις από καταστάσεις που σε φθείρουν, με όποιο κόστος. Ο κουτσομπόλης, ο αρνητικός, ο φορτικός, ο απαισιόδοξος, ο κουραστικός δεν έχουν θέση πλέον στη ζωή σου.

Συγχώρεσε, αγάπησε, προχώρησε.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ