Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα σενάρια περί ανασχηματισμού - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα σενάρια περί ανασχηματισμού

Tην απάντησή του στα σενάρια σχετικά με ανασχηματισμό της κυβέρνησης έδωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία που είχε με Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν το ταξίδι του στην Ιερουσαλήμ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά σενάρια, απάντησε με χιούμορ ότι «εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…». Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τότε ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να τους διορθώσει, λέγοντας ότι «χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις».

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, τόνισε ότι «όπου χρειάζεται θα γίνουν οι αναγκαίες οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές, δεν χρειάζεται σαρωτική αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης, καθώς θεωρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει επιτύχει», υπογραμμίζοντας ότι οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν μετά την 1η Ιουλίου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ