Τι είπε ο Παπαγεωργόπουλος για την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Τι είπε ο Παπαγεωργόπουλος για την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης

Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Μάλιστα, την είδηση αυτή γνωστοποίησε σήμερα από το βήμα του δημοτικού συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Λίγο ώρα αργότερα ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μέσα από σχετική ανακοίνωση του ανέφερε για μια πρωτοφανή κυοφορία τριών ετών και δύο μηνών. Μάλιστα έκανε λόγο για απόφαση σκοπιμότητας.

Να σημειωθεί ότι ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε ασκήσει αίτηση αναίρεσης επιδιώκοντας την ακύρωση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ του Δήμου Θεσσαλονίκης, επιδιώκοντας να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης, ώστε η υπόθεση να δικαστεί εκ νέου στο Πενταμελές Εφετείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Μετά από μία πρωτοφανή κυοφορία τριών ετών και δύο μηνών ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεσή μου, μια απολύτως θεμελιωμένη αναίρεση που κατέθεσα την 5-2-2015(!), εκδικάστηκε την 16-11-2016(!) και η απόρριψή της βγήκε  στις  29-3-2018!    Παραμονές Πάσχα…..

 

Δεν μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία, δεν αποφάσισαν επανάληψη της δίκης, παρά το ότι η εναντίον μου τελείως άδικη απόφαση του 5μελούς Εφετείου  ελήφθη με οριακή πλειοψηφία 3-2!  Δύο Εφέτες είχαν ψηφίσει ότι είμαι απολύτως ΑΘΩΟΣ!

 

Αν οι δύο αυτοί Εφέτες  είχαν κληρωθεί στην πρώτη δίκη μου ενώπιον του 3μελούς Εφετείου θα ήμουν εξ αρχής ΑΘΩΟΣ!!!

 

Είναι φανερό ότι είναι μία απόφαση σκοπιμότητας.

 

Είναι φανερό ότι πολιτικοί παράγοντες με επέλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα, ως αποδιοπομπαίο τράγο, παρά την κρυστάλλινη διαδρομή μου και από τους αθλητικούς και από τους πολιτικούς και από τους αυτοδιοικητικούς στίβους.

 

Με επέλεξαν παρά την  παντελή  έλλειψη μαρτυρικών εναντίον μου καταθέσεων, παρά την έλλειψη έστω και ενός αποδεικτικού εναντίον μου στοιχείου. Όποιος έχει το παραμικρό ας το αναφέρει δημοσίως…

 

Με επέλεξαν παρά το ότι με Εισαγγελική εντολή έγινε έλεγχος των ελάχιστων περιουσιακών μου στοιχείων και Δικαστική Πραγματογνωμοσύνη κατέληξε στο ότι τα οικονομικά μου είναι κρυστάλλινα και δεν έχω ούτε βίλες, ούτε σκάφη, ούτε  καταθέσεις στο εξωτερικό,  ούτε off shore εταιρείες, ούτε τίποτε.  Όποιος έχει το παραμικρό  αντίθετο στοιχείο ας το καταθέσει δημοσίως…

 

Θέλω να δηλώσω, ότι θα  συνεχίσω τον αγώνα  μου με όλα τα νόμιμα μέσα  μέχρι την τελική δικαίωση,   για να προστατεύσω το όνομά μου, την ιστορία μου, την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και το έργο μου ως Βουλευτού, Υπουργού και Δημάρχου, ένα έργο που το χαίρονται κάθε μέρα όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Θεσσαλονικείς».

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης;

Loading ... Loading ...


 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ