Τι επηρέασε την Ariana Grande για την επόμενη συναυλία της - Karfitsa.gr
Life Style

Τι επηρέασε την Ariana Grande για την επόμενη συναυλία της

H Ariana Grande έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της και δε χάνει ευκαιρία να τους δείχνει πόσο εκτιμά την αγάπη που της δείχνουν.

Πριν δύο χρόνια, όμως, συνέβη κάτι που θα παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη της τραγουδίστριας, αλλά και του κόσμου. Στις 22 Μαΐου του 2017, αφού τελείωσε η συναυλία της στο Manchester Arena κι ενώ ο κόσμος έφευγε, ένας δράστης πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε μεταλλικά κομμάτια, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 23 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 116.

Όταν η Ariana έμαθε τι συνέβη, έκλαιγε για μέρες. Κατάφερε, λοιπόν, και συγκέντρωσε 18.5 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου η κάθε οικογένεια των 22 θυμάτων έλαβε από 260.000 λίρες σαν βοήθεια.

Τώρα, δύο χρόνια μετά την τραγωδία, η Ariana ανακοίνωσε ότι φέτος θα επιστρέψει στη Manchester Arena για να κάνει συναυλία, διαβεβαιώνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει θα είναι πολύ αυστηρά. Πιο συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Θα στείλουμε σύντομα emails ενθαρρύνοντάς σας να παραγγείλετε μία διάφανη τσάντα για να φέρετε τα πράγματά σας στους χώρους, καθώς η ασφάλεια θα είναι πολύ ακριβής, αλλά πολύ αυστηρή»

Δείτε το συγκινητικό βίντεο από τη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» που έκανε η τραγουδίστρια δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση για να συγκεντρώσει τα χρήματα:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ