Τι ζήτησαν οι παραγωγικοί φορείς από τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση τους στο ΥΜΑΘ(vid) - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Οικονομία

Τι ζήτησαν οι παραγωγικοί φορείς από τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση τους στο ΥΜΑΘ(vid)

Οι καθυστερήσεις στην ανάπτυξη των υποδομών της Θεσσαλονίκης, η υψηλή φορολόγηση επιχειρήσεων η επιτάχυνση του ΕΣΠΑ και η άμεση εκταμίευση χρημάτων από προγράμματα ήταν μερικά από τα ζητήματα που έθεσαν οι παραγωγικοί φορείς της Βόρειας Ελλάδας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνάντηση που είχαν στο ΥΜΑΘ εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε μαζί τους για περισσότερες από τέσσερις ώρες αναπτύσσοντας σημεία από το σχέδιο ανάπτυξης που θα παρουσιάσει το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΚΜ Πάρης Μπίλιας, έθεσε ως προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά έργα που χρειάζονται στο πεδίο των υποδομών, αλλά και τις αναπτυξιακού χαρακτήρα υποδομές, όπως η προώθηση της επέκτασης του μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη, επίσης την ολοκλήρωση του βασικού κορμού του μετρό αλλά και την επέκταση του και τις οι οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ Γιάννης Νάκος

Ο Γ.Γ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Μακεδονίας Θράκης Μιχάλης Κούπκας, έθεσε στον πρωθυπουργό το ζήτημα ενίσχυσης των φοροελεγκτικών μηχανισμών αλλά και την επιτακτική ανάγκη φοροελαφρύνσεων των επιχειρηματιών.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο διευθυντής του Οικονομικού του Γραφείου Γιώργος Τσίπρας. Στη συνάντηση συμμετείχε και η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ