Τι λάθος κάνουν οι άντρες στα προκαταρτικά - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Τι λάθος κάνουν οι άντρες στα προκαταρτικά

Σεξ χωρίς προκαταρκτικά είναι μισό σεξ. Βέβαια, συχνά, οι άντρες ξεχνούν αυτήν την συνθήκη. Ακόμα και ανατομικά να πάρουμε το ζήτημα, οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μπουν σε sex mood και στο «μονοπάτι» της ολοκλήρωσης.

Ωστόσο, πολλές φορές η απουσία των προκαταρτικών είναι καλύτερη από την κακή εφαρμογή τους. Καλά είναι τα προκαταρκτικά, αλλά γίνονται ακόμα καλύτερα όταν και οι δύο είναι ικανοποιημένοι.

Να, λοιπόν, τα λάθη που συνήθως κάνουν οι άντρες στα προκαταρτικά:

Βαριούνται

Οι περισσότεροι απλά «κόβουν δρόμο» στην διαδρομή τους προς την πράξη, μη δίνοντας την απαραίτητη προσοχή και διάρκεια στα προκαταρτικά. Σίγουρα, πάντως όσο περισσότερο επιμείνει ο άντρας τόσο περισσότερη ευχαρίστηση θα έχει η γυναίκα.

Κακή επικοινωνία

Η επικοινωνία στο θέμα του σεξ είναι ένα ζήτημα περίπλοκο και «ταμπού» θα λέγαμε για πολλές γυναίκες. Συχνά, ντρέπονται να αναφέρουν στον σύντροφο τους ότι δεν νιώθουν άνετα με κάτι ή τους αρέσει περισσότερο κάτι άλλο. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, το ίδιο και τα σημεία που την διεγείρουν. Παραδείγματος χάριν, για κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιο «ανεβαστικό» ένα ψιθύρισμα στο αυτί από το να πέσει ο άντρα κατευθείαν στο «ψητό».

Όχι μόνο στοματικό

Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν γλυκανάλατα τα «συνοδευτικά» των προκαταρτικών. Μια ωραία ατμόσφαιρα, ρομαντική μουσική, κεριά, ένα απαλό χάδι, ένα παθιασμένο φιλί, μπορούν να διεγείρουν στο έπακρο μια γυναίκα. Αυτό συχνά υποτιμάτε από τους άντρες. Ωστόσο, αν το δοκιμάσουν θα δουν πόσο πιο απολαυστικό μπορεί να είναι το σεξ και για τους δύο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ