Τον Ντ. Τράμπ βλέπει για πρόεδρο της ΗΠΑ στις εκλογές του 2020 η Goldman Sachs - Karfitsa.gr
Διεθνή Επικαιρότητα

Τον Ντ. Τράμπ βλέπει για πρόεδρο της ΗΠΑ στις εκλογές του 2020 η Goldman Sachs

Ακόμη μία θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο είναι πιθανή  σύμφωνα με οικονομολόγους της Goldman Sachs, που ανέλυσαν τα δεδομένα για τη μεγάλη μάχη του 2020.

Οι υφιστάμενοι πρόεδροι τείνουν να έχουν ένα «ενσωματωμένο πλεονέκτημα» 5 με 6 ποσοστιαίων μονάδων, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τον οικονομολόγο Τζαν Χάτζιους. Μία ισχυρή οικονομία επί διακυβέρνησης Τραμπ επίσης λειτουργεί ως στήριγμα για τις προεδρικές εκλογές του 2020, στις οποίες η Goldman Sacs προβλέπει ότι το αποτέλεσμα θα είναι «οριακό», αλλά υπέρ του Τραμπ.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα σημειώνει ότι πολιτικοί επιστήμονες έχουν αναπτύξει μία σειρά μοντέλων τα τελευταία χρόνια, τα οποία βασίζονται σε οικονομικά δεδομένα, όπως οι ρυθμοί ανάπτυξης, η αύξηση των μισθών και η απασχόληση. Όλα αυτά είναι αρκετά θετικά επί προεδρίας Τραμπ. Επιπλέον, τα μοντέλα δείχνουν ότι ο υποψήφιος του κόμματος που έχει μείνει μονο μία θητεία στο Λευκό Οίκο έχει προβάδισμα έναντι του υποψηφίου του κόμματος που μετράει δύο ή περισσότερες θητείες στο Λευκό Οίκο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ