Τούμπα: Νεαρή παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Τούμπα: Νεαρή παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού και 20χρονου αλλοδαπού – υπεύθυνους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Τούμπας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας και άμεση συνέργεια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο παραπάνω κατάστημα ιδιοκτησίας 37χρονης, που αναζητείται, διαπιστώθηκε ότι 28χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη παρέλαβε χρηματικό ποσό και το εναπόθεσε σε σημείο του καταστήματος, για να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες.

Σε βάρος της νεαρής γυναίκας συντάχθηκε έκθεση Αρχής, καθώς στερούταν πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος και βιβλιαρίου υγείας για επ’ αμοιβή εκδιδόμενο πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 270 ευρώ και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ημερομηνίες ραντεβού και αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχολιάστε


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ