Τούρτες... «κοσμήματα»! Το ιδανικό δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις

Τούρτες… «κοσμήματα»! Το ιδανικό δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έφτασε και τι θα αποτελούσε πιο ιδανικό δώρο από μια γλυκιά και άκρως… εντυπωσιακή τούρτα για αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

Και μπορεί μια τούρτα να σας ακούγεται απλή υπόθεση όμως μια ματιά και μια… κουταλιά στις δημιουργίες του Ζαχαροπλαστείου Νίκος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρκεί για να συνειδητοποιήσετε ότι το καθιερωμένο γλυκό όλων των γιορτών έχει ανέβει πολλά Level. Πέρα από τα φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους, το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό πους τις… αποθεώνει.

Με την πρώτη ματιά θα στοιχημάτιζες ότι τις έχει φτιάξει γλύπτης, όμως η αλήθεια είναι ότι πίσω από τις τούρτες σε μορφή τσάντας, κρεβατιού, λουλουδιού, καρδιάς και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε τρισδιάστατη μορφή, κρύβονται τα δημιουργικά χέρια των ανθρώπων του Ζαχαροπλαστείου Νίκος. Έτσι λοιπόν και για την Hμέρα της Γυναίκας έχουν μεριμνήσει για όσους θέλουν να γλυκάνουν τις γυναίκες της ζωής τους επισφραγίζοντας την στιγμή με το πιο γλυκό και εντυπωσιακό δώρο.

INFO

Ζαχαροπλαστείο Νίκος,  Παύλου Μελά 27, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Facebook: Ζαχαροπλαστεία Νίκος Κουφός απο το 1962

Instagram: patisserie.nikos.koufos

Τηλ. 231 027 4671

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ