Το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στον ουρανό της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Κοινωνία

Το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στον ουρανό της Θεσσαλονίκης

Περιπολίες από αέρος πραγματοποιεί εδώ και λίγη ώρα το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ το οποίο πετάει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Το ελικόπτερο πραγματοποιεί αναγνωριστικές πτήσεις ενώ ταυτόχρονα επιτηρεί τους δρόμους της πόλης καθώς το Σάββατο αναμένεται να συμβάλλει στον επιχειρησιακό συντονισμό της Αστυνομίας για τα μέτρα που θα ληφθούν ενόψει των διαδηλώσεων που θα γίνουν μετά τις 6 το απόγευμα.

Τα μέτρα της αστυνομίας αναμένεται να είναι δρακόντεια κυρίως την Παρασκευή  το Σάββατο και την Κυριακή ημέρες παρουσίας του πρωθυπουργού  και των μελών της κυβέρνησης άλλα και των Αμερικανών εκπροσώπων της κυβέρνησης και άλλων επισήμων στη Θεσσαλονίκη.

Στο φετινό σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν εκπρόσωποι του FBI οι οποίοι θα βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ που έχει εγκατασταθεί στο Αστυνομικό μέγαρο  Θεσσαλονίκης και θα λειτουργήσει υπό της οδηγίες του αρχηγού της ΕΛΑΣ  Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Στο μεταξύ καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης  στελέχη της CIA και του FBI θα βρίσκονται μαζί με τους Έλληνες αστυνομικούς.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ