Το λόγο που δεν πρόκειται να ακυρωθούν οι Πανελλήνιες εξηγεί η Κεραμέως - Karfitsa.gr
Πολιτική

Το λόγο που δεν πρόκειται να ακυρωθούν οι Πανελλήνιες εξηγεί η Κεραμέως

Οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν όσο πιο κοντά είναι δυνατό στην καθορισμένη ημερομηνία, επανέλαβε η υπουργός, εξηγώντας το λόγο που δεν πρόκειται να ακυρωθούν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας απάντησε στο ερώτημα γιατί το υπουργείο δεν προχωρά στην ακύρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως συμβαίνει με αντίστοιχες εξετάσεις σε άλλες χώρες.

Η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι η ίδια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Σωτήρη Τσιόδρα για την καθημερινή εξέταση των δεδομένων και για το πότε θα μπορεί να γίνει συγχρωτισμός και εξήγησε ότι οι Πανελλαδικές δεν ακυρώνονται  «γιατί τα προγνωστικά είναι καλά».

«Ευτυχώς δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση με άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα τη Γαλλία, που ακύρωσε τις εξετάσεις της. Τα μέτρα έχουν αποδώσει και δεν ζούμε μια εθνική τραγωδία όπως σε άλλες χώρες. Ο κ. Τσιόδρας και οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι, εφόσον τηρήσουμε όλες τις οδηγίες. Είναι λάθος να συγκρινόμαστε με άλλες χώρες. Επιδίωξη μας είναι να γίνουν οι Πανελλαδικές όσο πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες. Προφανώς με μείωση ύλης, ενδεχομένως με μια παράταση του σχολικού έτους. Να μην πάμε στον Σεπτέμβριο γιατί θα επέλθει μεγάλη αναστάτωση» σημείωσε η κ. Κεραμέως.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ