Το νέο ανανεωμένο Instagram της Άννας Αμανατίδου - Karfitsa.gr
Life Style

Το νέο ανανεωμένο Instagram της Άννας Αμανατίδου

Ενώ έχουν ειπωθεί πολλά για τον λογαριασμό στο Instagram της Άννας Αμανατίδου από το GNTM, πλέον μετά από αρκετό καιρό μπορούμε να δούμε το νέο και ανανεωμένο της προφίλ.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου είμαι πίσω , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη❤️❤️ το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μενα ήταν μια έμπειρία ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν ! Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα ??‍♀️❤️Αλλά το απόλαυσα και Παλεψα με τον εαυτό μου ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου ! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γιαυτο που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω ! Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας ! Σήμασια δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας ! ❤️?????? Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos @ilianapapageorgiou @vickykaya_ @angelosbratis @elena_hristopoulou @genevievevv !❤️❤️❤️ _________________• #teamannaa #gntm2018 #annaamanatidou

A post shared by Anna Amanatidou (@anna_amanatidou) on

Κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για τα ψεύτικα προφίλ στο Instagram, για τους ψεύτικους followers, αλλά και για το χακάρισμα και «κατέβασμα» του λογαριασμού της.  Η Άννα βγήκε στην «Φωλιά των Κου κου» και διέψευσε όσα είχαν ειπωθεί. Οι followers της είναι αληθινοί, και ο επίσημος λογαριασμός της ένας και μοναδικός.

Ο νέος λογαριασμός διατηρεί πολλές φωτογραφίες από το παλιό προφίλ, αλλά με πιο επαγγελματική διάθεση.

Πλέον στον νέο λογαριασμό υπάρχουν και πιο επαγγελματικές φωτογραφίες από ότι στον προηγούμενο. Με αυτόν τον τρόπο το νέο μοντέλο έχει online book για τις επόμενες πιθανές συνεργασίες της.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ