Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα για την κρίση: Oι μισθοί μας έπεσαν 90% - Karfitsa.gr
Life Style

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα για την κρίση: Oι μισθοί μας έπεσαν 90%

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, ξέσπασε για όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αποκάλυψε το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση.

“Η κρίση έσκασε σαν βόμβα σε μένα, όπως έσκασε και στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων… Να σου πω τη δική μου περίπτωση, οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Πριν σκάσει η κρίση πήρα ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ, και σου λένε 18.000 τεκμήριο, 2.500 φόρο πολυτελείας, 2.000 τέλη κυκλοφορίας… Να το ξαναπληρώσω από την αρχή; Ας το πουλήσω, ολόκληρη περιουσία είναι, τουλάχιστον να έχω τα λεφτά μου.

Πόσο θα πουλήσεις το 60.000 αυτοκίνητο; 12.000, αυτό λέγεται ληστεία. Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη, 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά; Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγάλο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του, οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα”, είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ