Το «πάγωμα» σε επιτάξεις και… Μαξίμου! Έπεσε τηλέφωνο μόλις βγήκε από το στούντιο ο Μηταράκης! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Το «πάγωμα» σε επιτάξεις και… Μαξίμου! Έπεσε τηλέφωνο μόλις βγήκε από το στούντιο ο Μηταράκης!

Το προσωρινό «πάγωμα» της διαδικασίας επίταξης ακινήτων στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προκειμένου να δημιουργηθούν δομές για πρόσφυγες και μετανάστες που ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, φαίνεται πώς… αιφνιδίασε την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το newpost.gr για την πρόταση του υπουργού που έγινε από εκπομπή της ΕΡΤ δεν είχε προηγηθεί συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά προέκυψε από τη συζήτηση ώστε να δοθεί ο χρόνος στους νησιώτες, να διερευνήσουν εναλλακτικές.

Προκειμένου να μη δοθεί η εντύπωση ότι η κυβέρνηση κάνει πίσω υπό το βάρος των αντιδράσεων, μετά το τέλος της εκπομπής, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Νότη Μηταράκη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες  και από κυβερνητικές πηγές και από το περιβάλλον του υπουργού, συζήτησαν το θέμα και εκτίμησαν ότι είναι η πιο προσήκουσα ενέργεια να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στην αυτοδιοίκηση πριν ξεκινήσει η κατασκευή των κλειστών κέντρων.

Μάλιστα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία ο Νότης Μηταράκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να έχει και μια δια ζώσης επικοινωνία για το ζήτημα με τον πρωθυπουργό.

Σχολιάστε …
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ