Το ποδήλατο αποκάλυψε τον εμπρησμό σε αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Το ποδήλατο αποκάλυψε τον εμπρησμό σε αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ένας 21χρονος που δηλώνει… αλκοολικός ταυτοποιήθηκε ως κατηγορούμενος για την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο του δήμου Καλαμαριάς που χρησιμοποιούταν για την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι». Η ταυτότητα του νεαρού εντοπίστηκε από το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για να μεταβεί στο σημείο του εμπρησμού και το οποίο κατασχέθηκε.

Η εμπρηστική επίθεση είχε γίνει το βράδυ της 26ης Μαρτίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται η διεύθυνση πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου, φέρεται ότι περιέλουσε το αυτοκίνητο με εύφλεκτο υγρό και το πυρπόλησε, με συνέπεια να καταστραφεί ολοσχερώς. Από την έρευνα της ασφάλειας εντοπίστηκε ο 21χρονος να κινείται με το ποδήλατό του, το οποίο αποδείχτηκε πως είναι ιδιοκτησίας του και έτσι επιβεβαιώθηκε από τις διωκτικές αρχές η εμπλοκή του.

Ο ίδιος πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι έχει εξαρτηθεί απ’ αυτό το τελευταίο διάστημα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ