Το Πόρτο Καρράς ετοιμάζεται να λειτουργήσει πλήρως το 2021 - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Το Πόρτο Καρράς ετοιμάζεται να λειτουργήσει πλήρως το 2021

Το μέλλον του Πόρτο Καρράς και το πρόγραμμα επαναλειτουργίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του δημάρχου Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα ο οποίος φροντίζει να ενημερώνεται για τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη.

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα είχε συνάντηση με συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη καλωσορίζοντας και επίσημα τους νέους ιδιοκτήτες στην περιοχή της Σιθωνίας. Στην κουβέντα που ήταν άκρως φιλική και έγινε σχεδόν έναν μήνα αφότου ολοκληρώθηκε η συμφωνία της αγοροπωλησίας τέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας και η πιθανότητα αυτό να γίνει φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Ιβάν  Σαββίδη εμφανίστηκε προβληματισμένη για το άνοιγμα κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου καθώς ο χρόνος που απομένει είναι λίγος .

Ο αρχικός σχεδιασμός να ανοίξει ένα μέρος του Συγκροτήματος δηλαδή ένα ποσοστό του Μελίτων και το Σιθωνία δεν έφυγε από το τραπέζι ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη και θα μετατεθεί για το 2021. Ο δήμαρχος Σιθωνίας από την πλευρά του έδειξε ενδιαφέρον για να βοηθήσει στους τομείς που το επιτρέπει η δικαιοδοσία του ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να εργαστούν στο συγκρότημα άτομα από τη Σιθωνία που φυσικά θα έχουν την απαιτούμενη κατάρτιση και τα απαραίτητα προσόντα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το βέβαιο είναι ότι θα εργαστούν οι εργάτες στο Κτήμα του συγκροτήματος καθώς και οι υπάλληλοι στη μαρίνα, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να λειτουργήσει και το καζίνο.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ