Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Life Style Κοσμικά

Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο δείπνο, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Charlie D. Brasserie, στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το μοναδικό μενού που επιμελήθηκε ο Γάλλος chef με δυο αστέρια Michelin, Arnaud Bignon. Κάθε πιάτο συνοδευόταν από ειδικό κρασί του Οινοποιείου NICO LAZARIDI.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προσφέρθηκε σε όλες τις κυρίες το γούρι της χρονιάς από την GOFAS JEWELRY.

Την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επιμελήθηκε η εταιρία MR.CO του Μάρκου Μαχαιρόπουλου και την μουσική ο Ανδρέας Νικάκης της music sp.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων attica, των κοσμηματοπωλείων GOFAS, της τεχνικής εταιρίας Συμβούλων Μηχανικών Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε, της ALUMIL, της ΗΛΕΚΤΩΡ, της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ και της 3E.

Επίσης έγινε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά όπου προσφέρθηκαν δώρα από την AEGEAN Airlines, την KAPOPOULOS FINEARTS, την ANCIENT KAΛΛΟS, το κοσμηματοπωλείο Β Σαλίκας, την MLS, την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, την INGLOT cosmetics, τα καταστήματα GEELIST, INTERVISTA & AA Δάνου.

Φρίντα & Απόστολος Αθανασιάδη, Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη
Η Ηρώ Τζελέπογλου με την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ
Ζωή Στεφάνου, Νίκη Ανδρεάδη, Σόφη Χατζηνικολάου
Ρένα & Αλίνα Μαραγκού
Λαμπρινή Σταύρου, Βασίλης Γουγούσης
Δημήτρης Σαμαράς (ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ) Γιάννης Γκόφας (GOFAS JEWELERY)

Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς

«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 20 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.  Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ