Το Google+ κατεβάζει ρολά στις 2 Απριλίου - Karfitsa.gr
Διεθνή Επικαιρότητα

Το Google+ κατεβάζει ρολά στις 2 Απριλίου

H έκδοση του Google+ που απευθύνεται στους καταναλωτές θα κλείσει οριστικά στις 2 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δύο περίπου μήνες στην διάθεσή σας για να περισώσετε τα δεδομένα από τους προσωπικούς λογαριασμούς σας πριν αυτά διαγραφούν οριστικά από την εταιρεία.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, η Google έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Google+. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του David Conway, product manager της εταιρείας, “οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο Album Archive του Google+, καθώς και οι Google+ σελίδες σας θα διαγραφούν.”

Εν τω μεταξύ, από τις 4 Φεβρουαρίου δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέα προφίλ, σελίδες, communities και events στο Google+. Επιπροσθέτως δεν θα μπορείτε να κάνετε sign-in σε διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές μέσω του Google+. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως αντικατασταθεί αυτή η λειτουργία με ένα απλό Google sign in button.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πως θα κατεβάσετε και θα αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας από το Google+. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο FAQ της Google.

Θυμίζουμε ότι η Google πήρε την απόφαση να κλείσει την καταναλωτική έκδοση του Google+ όταν ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που επέτρεπε την διαρροή προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Παρά το κλείσιμο της καταναλωτικής έκδοσης, το προϊόν θα παραμείνει διαθέσιμο για τις επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας G Suite.

Σχολιάστε
Tags

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ