Το #GrowYourBusiness-Meet Τhe Experts έρχεται στην Αθήνα - Karfitsa.gr
Κοινωνία Οικονομία

Το #GrowYourBusiness-Meet Τhe Experts έρχεται στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness-Meet Τhe ExpertsτηςCOSMOTE, που προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν expertsαπό διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους. Μετά την επιτυχημένη -πρώτη- ημερίδα της δράσης στην Θεσσαλονίκη, το «MeetTheExperts» έρχεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα: Δημήτρης Μητρόπουλος).

Με το #GrowYourBusiness-Meet Τhe Experts,η COSMOTEφέρνει τους επαγγελματίες σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και expertsστους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία τους, αλλά και πρακτικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η πρώτη ημερίδα του κύκλου #GrowYourBusiness-Meet The Experts γνώρισε θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες,από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης και του τουρισμού. Η ημερίδα αποτελεί τη μετεξέλιξη των επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων #GrowYourBusiness της περιόδου 2017-2018, που ταξίδεψε σε 10 ελληνικές πόλεις, εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ημερίδα της Αθήνας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να δουν την σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr,συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Στοmicrosite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους.

Σε επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα,η COSMOTE στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων,συμβάλλοντας σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ