Τραγουδάμε για τη μικρή Ηλιάνα - Συναυλία αλληλεγγύης για τη μικρή μαθήτρια - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τραγουδάμε για τη μικρή Ηλιάνα – Συναυλία αλληλεγγύης για τη μικρή μαθήτρια

Ο Δήμος Παύλου Μελά και οι Συνεργαζόμενοι Φορείς του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου «Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά», διοργανώνουν Φιλανθρωπική Εκδήλωση που αφορά στην ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας, μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Πρόκειται για την ηθική και υλική υποστήριξη της οικογένειας του μικρού παιδιού, του οποίου η «ελεγχόμενη» κατάσταση της υγείας παρουσίασε επιδείνωση τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στην επικοινωνία, στις ανάγκες της καθημερινότητας με πολύ συχνές επισκέψεις στο Νοσοκομείο και φροντίδα εντατικής θεραπείας σε 24ωρη βάση.

Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειες και την υποστήριξη διαφόρων φορέων κατά το παρελθόν επιβάλλεται να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για την μικρή Ηλιάνα με τη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Σήμερα σε ενεστώτα πλέον χρόνο χρειάζεται και πάλι συνεργασία και συντονισμός των προσπαθειών μας προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη με τη ζωή, που δίνει καθημερινά η οικογένεια και αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο στόχο της.

Προς το σκοπό αυτό με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ σας προσκαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση, γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα προς το κοινό καλό.

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί για τη μικρή Ηλιάνα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

 

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους φορείς

Γραφείο ΠΕ ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Γραφείο ΠΕ ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΚΠΕ Ελευθερίου – Κορδελιού Βερτίσκου

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παύλου Μελά

Συμμετέχουν στο Μουσικό Πρόγραμμα

Βασίλης Πρατσινάκης

Αντώνης Κουμανδράκης

Γιώργος Φακαλής

Γιάννης Φιλιππουπολίτης

καθώς και η χορωδία & ορχήστρα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ