Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Λίνα Μενδώνη – Ποια ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Λίνα Μενδώνη – Ποια ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά ούτε η ίδια ούτε οι συνεπιβάτες της, είχε το μεσημέρι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Η κυρία Μενδώνη είχε μόλις ολοκληρώσει το προγραμματισμένο ραντεβού της με την υφυπουργό Πολιτισμού των ΗΠΑ, στην περιοχή του Χίλτον και βρισκόταν στο αυτοκίνητο, μαζί με την στενή συνεργάτη της, Άννα Παναγιωταρέα, τον αστυνομικό της προσωπικής της ασφάλειας και τον οδηγό της. Ενώ κινούνταν κανονικά, και με χαμηλή ταχύτητα, ένα άλλο όχημα, ερχόμενο από τον κάθετο δρόμο, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο της υπουργού, από την πλευρά του οδηγού. O οδηγός του αυτοκινήτου της υπουργού Πολιτισμού αντέδασε άμεσα, κάνοντας έναν ελιγμό, έτσι ώστε να μειωθεί, όσο το δυνατόν, η σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ο ελιγμός αυτός αποδείχτηκε σωτήριος!

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαπιστώθηκε πως η κυρία Μενδώνη είχε κάποια επιπόλαια μικροτραύματα και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση κολάρου στον αυχένα της ενώ η κυρία Παναγιωταρέα διαγνώστηκε με ελαφρά διάσειση.

Οι γιατροί συνέστησαν, και στις δύο, ξεκούραση παρόλα αυτά η υπουργός Πολιτισμού όχι μόνον δεν επέστρεψε στο σπίτι της αντιθέτως πήγε στη Βουλή και μίλησε για αρκετή ώρα από το βήμα.

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ