Τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι στην ίδια εκδήλωση - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι στην ίδια εκδήλωση

Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκαν και οι τρεις στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη  31/10 η Διοικούσα της ΝΔ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης με θέμα «Το Μεταναστευτικό- Εθνικές και Τοπικές Διαστάσεις, Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές, Οικονομικές Παράμετροι» και κεντρικό  ομιλητή τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έφθασε πρώτος στην εκδήλωση και εξασφάλισε κάθισμα, ενώ οι άλλοι δύο ήρθαν λίγο αργότερα δεν βρήκαν καρέκλα να καθίσουν και παρέμειναν όρθιοι. Μάλιστα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το διασκέδαζε… Πήγε δίπλα στο Γιώργο Oρφανό και έκανε χιούμορ μαζί του. Λίγο αργότερα, πήγε δίπλα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και συνέχισε μαζί του τη συζήτηση σε εύθυμους τόνους!

Στην ίδια εκδήλωση πάντως, σημειώθηκε ένταση την ώρα  της εισήγηση της καθηγήτριας του ΠΑΜΑΚ κ. Σαρρή για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα των προσφύγων. Η πρόταση βρήκε αντίθετους κάποιους ευέξαπτους από το ακροατήριο που αντέδρασαν έντονα. Ευτυχώς οι παρεμβάσεις του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Γυφτόπουλου λειτούργησαν πυροσβεστικά καθώς ηρέμησαν τα πνεύματα σε μια εκδήλωση που κρίθηκε πετυχημένη και ουσιαστική!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ