Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Slider Uncategorized Κοινωνία

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Εταιρείας από τις 08:00 έως τις 14:00.

Επίσης, στις 18:00 μέλη του δικτύου Ανέργων και Επισφαλών εργαζομένων και μέλη από  τον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίας Σοφίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για καταβολή δώρου Πάσχα.

Τέλος, στις 19:00, μέλη της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης και της ΕΔΥΕΘ θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία στο άγαλμα Βενιζέλου.

“Η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης οργανώνει “αγρυπνία” (καθιστική διαμαρτυρία) για να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί για τη νέα ωμή σφαγή των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής σε βάρος του λαού στη Γάζα και ενάντια στην ασταμάτητη τρομοκρατία ενάντια στον ακλόνητο παλαιστινιακό λαό.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πάρουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα είναι την Τετάρτη, 4 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ. μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης:

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ