Τρελή κούρσα διακινητή προσφύγων με επτά τραυματίες κοντά στην Ασπροβάλτα - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τρελή κούρσα διακινητή προσφύγων με επτά τραυματίες κοντά στην Ασπροβάλτα

ÐåñéðïëéêÜ ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò åëÝã÷ïõí ôï äñüìï êïíôÜ óôï ÊÝíôñï Õðïäï÷Þò óôç Ìüñéá ôçò ËÝóâïõ ôçí ÊõñéáêÞ 29 Óåðôåìâñßïõ 2019 ìåôÜ ôá åêôåôáìÝíá åðåéóüäéá ðïõ óçìåéþèçêáí óôïí êáôáõëéóìü ìåôÜ áðü öùôéÜ ðïõ îÝóðáóå ôï áðüãåõìá. (EUROKINISSI/ÇËÉÁÓ ÌÁÑÊÏÕ)

Τρελή κούρσα έκανε επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Ασπροβάλτας, προκειμένου ο οδηγός να αποφύγει αστυνομικά μπλόκα, καθώς μετέφερε πρόσφυγες. Ο 28χρονος από τη Συρία στη διαδρομή έσπασε τις μπάρες των διοδίων, στη συνέχεια όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί. Τόσο ο ίδιος όσο και οι έξι πρόσφυγες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν όλοι τους στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος δεν σταμάτησε για έλεγχο στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και καταδιώχθηκε από την αστυνομία. Στα διόδια Ασπροβάλτας έσπασε τις μπάρες και συνέχισε με μεγάλη ταχύτητα προς την επαρχιακή οδό Κερδυλλίων, όπου έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών συνέλαβαν έναν 31χρονο από το Κουβέιτ, έναν 39χρονο από τη Γεωργία και μία 49χρονη από το Ιράκ, κατηγορούμενους ότι μεθόδευσαν τη μεταφορά δώδεκα Σύρων προσφύγων (μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι) τους οποίους οδηγούσαν σε κτίριο κοντά στα Διαβατά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Γεωργιανό που οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου ήταν οι πρόσφυγες. Κατά τη διάρκεια της αποβίβασής τους σε χώρο κοντά στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν αρχικά τον 31χρονο, που οδηγούσε τους πρόσφυγες στο εγκαταλειμμένο κτίριο και στο τέλος την Ιρακινή. Εκτιμάται ότι οι τρεις θα απαιτούσαν επιπλέον χρήματα από τους Σύρους για την απελευθέρωσή τους.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ