Τσαβούσογλου: Ούτε πουλί πάνω από το Αιγαίο χωρίς την άδειά μας (video) - Karfitsa.gr
Διεθνή Ροή

Τσαβούσογλου: Ούτε πουλί πάνω από το Αιγαίο χωρίς την άδειά μας (video)

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και σε τηλεοπτικό σταθμό, συνεχίζοντας την πολιτική προκλήσεων προς την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Τούρκος Υπουργός κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη και ερωτηθείς για τις έρευνες για φυσικό αέριο δήλωσε: «Όχι μόνο κατά τη διάρκεια της δικής μας διακυβέρνησης, αλλά και πριν, δεν έχει γίνει αλλαγή στο καθεστώς στο Αιγαίο. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Ακόμη και σε κάποια έρευνα δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια ούτε σε πουλί στο Αιγαίο.

Δεν θα γίνει δεκτή καμία υποχώρηση στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Τώρα ξεκινάμε κι εμείς τις έρευνες στην Κύπρο. Τους τελευταίους μήνες εμποδίσαμε γεωτρήσεις και διώξαμε τους Ιταλούς. Δεν θα επιτρέψουμε να πάρει κανείς τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων».

Παράλληλα, κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε νέες έμμεσες απειλές κατά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, λέγοντας ότι: «γνωρίζουμε πως οι Έλληνες πολιτικοί ήθελαν να τους δώσουν, αλλά η Δύση άσκησε πίεση και άλλαξε η κατάσταση. Αν η Ελλάδα δεν μας τους δώσει αύριο και η δική μας στάση σε ίδια θέματα θα είναι διαφορετική».

Πηγή: skai.gr

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Δέλτα;

Loading ... Loading ...

 

 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ