Διαμαρτυρία διανομέων στη Θεσσαλονίκη- Καταγγέλλουν νέο περιστατικό βίας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία διανομέων στη Θεσσαλονίκη- Καταγγέλλουν νέο περιστατικό βίας

Διαμαρτυρία στη πλατεία Δημοκρατίας στην περιοχή του Βαρδάρη, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί η Επιτροπή Αγώνα διανομέων, αυτή την ώρα.

Οι εργαζόμενοι εναντιώνονται στα περιστατικά εργοδοτικής βίας με πρόσφατο το περιστατικό της 6ης Φεβρουαρίου σε ψητοπωλείο της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Επιτροπή «στο συγκεκριμένο περιστατικό ο διανομέας, ο οποίος ήταν υπό ασφαλισμένος, δέχτηκε λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον εργοδότη του λόγω ενός παραπόνου ενός πελάτη». Όπως αναφέρουν οι διανομείς διαμαρτύρονται «ενάντια σε αυτό το εργασιακό καθεστώς εκμετάλλευσης, αλλά και στο καθημερινό φαινόμενο των απολύσεων, των κακών πληρωμών και της εργασιακής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

Σε δηλώσεις του ο κ.Κτενάς μέλος επιτροπής αγώνα διανομέων υπογράμμισε ότι: «αυτή η διαμαρτυρία γίνεται για το συνεχές φαινόμενο των εργασιακών επιθέσεων που έχει γίνει καθημερινότητα για τους διανομείς. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο άδικο εργασιακό καθεστώς και επιθυμούμε ασφάλιση και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ