Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες

Yπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το σχέδιο νόμου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», καθώς και τα περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Επί της αρχής, υπέρ τάχθηκαν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ελληνική Λύση δήλωσαν «παρών». Καταψήφισαν το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ 25. Αρκετά όμως άρθρα με μέτρα ενίσχυσης για την ανακούφιση των πληγέντων από τη φυσική καταστροφή, υπερψηφίστηκαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

Το άρθρο του νομοσχεδίου που προβλέπει τη δυνατότητα ανάθεσης, με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών για την αποτροπή της διασποράς του κοωνοϊού, καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Το άρθρο του νομοσχεδίου που προβλέπει την αύξηση των πιστώσεων για να καλυφθούν ανάγκες στη δημόσια εκπαίδευση, υπερψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση, με εξαίρεση το ΜέΡΑ 25 που δήλωσε «‘όχι».

Προσδοκούμε σε ισχυρή ανάκαμψη το 2021 και αυτό θα αποτυπωθεί την επόμενη εβδομάδα στο προσχέδιο του κρατικού Προϋπολογισμού, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Κλείνοντας τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του μεσογειακού κυκλώνα, ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε την κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατάσταση στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία:

«Ρώτησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν θεωρούμε ότι τα πάμε καλά. Προφανώς δεν θα μπορούσε κανένας υπουργός Οικονομικών να είναι ευχαριστημένος όταν η χώρα μπαίνει σε βαθιά ύφεση, όταν ο πλούτος στο τέλος της χρονιάς θα είναι λιγότερος από όσο ήταν την προηγούμενη χρονιά. Η κατάσταση ελέγχεται, τόσο στο υγειονομικό πεδίο, όσο και στο πεδίο της Οικονομίας. Καταθέσαμε στοιχεία και αριθμούς που αποδεικνύουν ότι η κατάσταση ελέγχεται, και στο πεδίο της υγείας σε ότι αφορά στις ΜΕΘ, και στις προσλήψεις, στην παιδεία, και στην οικονομία, σε ό,τι αφορά στον όγκο, την ποιότητα και την ποσότητα των μέτρων, των δημοσιονομικών μέτρων και των μέτρων ενίσχυσης της ρευστότητας» είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Άλλωστε, και οι θεσμοί στην τελευταία έκθεση αξιολόγησης, «επικρότησαν» τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την υγειονομική κρίση η κυβέρνηση, σημείωσε.

«Δεν θριαμβολογούμε, δεν κινδυνολογούμε. Το πρώτο εξάμηνο του 2020, η χώρα εμφανίζει μια ύφεση της τάξης του 8%. Ο μέσος ευρωπαϊκός όρος με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, είναι στο 9% και οι χώρες του νότου είναι από 9,3 % η Πορτογαλία, 11,7% η Ιταλία, 12,3% η Γαλλία, 13,1% η Ισπανία. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον κάτι καλό κάνει αυτή η κυβέρνηση για να περιορίσει τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πανδημίας», είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Η χώρα θα μπει, και είναι, σε βαθιά ύφεση. Ευελπιστούμε, προσδοκούμε ότι θα υπάρχει ισχυρή ανάκαμψη το 2021. Αυτό θα αποτυπωθεί την επόμενη εβδομάδα στο προσχέδιο του κρατικού Προϋπολογισμού και – ναι! – είμαστε εδώ για να πάρουμε ακόμα περισσότερα μέτρα».

Αναφορικά με τις δαπάνες για τη στήριξη της οικονομίας και τον περιορισμό των συνεπειών της πανδημίας, ο Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι η παρούσα κυβέρνηση βοήθησε την πολύ μικρή, τη μεσαία και τη μεγάλη επιχειρηματικότητα, με μείωση της φορολογίας. Επανέλαβε δε, ότι εκτίμηση της κυβέρνησης, είναι πως τα μέτρα που λαμβάνει θα ξεπεράσουν τα 24 δισ. ευρώ στο τέλος του χρόνου.

Αναφερόμενος στο πλέγμα των μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων από τον «Ιανό», ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι η περιφέρεια θα υποβάλλει κάθε 15 μέρες στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών, κατάσταση των επιχειρήσεων που επλήγησαν, για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή και η εκτίμηση. Το ποσοστό της προκαταβολής και ο τρόπος εκταμίευσης θα οριστεί με ΚΥΑ και θα υπάρχουν συγκεκριμένα δικαιολογητικά: «‘Αρα, προβλέπουμε αναστολές φορολογικών υποχρεώσεων, αναστολές δανειακών υποχρεώσεων, αναστολές πλειστηριασμών, οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, οικονομική ενίσχυση 5.000 ευρώ, ενίσχυση 8.000 ευρώ, καταγραφή όλων των ζημιών από τον ΕΛΓΑ – και η υπουργική απόφαση για την χορήγηση της προκαταβολής είναι το πακέτο μέτρο, ώστε το ταχύτερο δυνατό να βρεθούμε κοντά στον πολίτη ο οποίος πλήττεται. Έχουμε τους πόρους να καλύψουμε όλες τις ζημιές και ανάγκες οι οποίες αποδεδειγμένα θα έρθουν στο υπουργείο Οικονομικών για αποζημίωση», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στον πυρήνα της πολιτικής της, τη μείωση των φόρων», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι ευχάριστο για τους συναδέλφους της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρχεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να καταργεί ή να μειώνει φόρους, που οι ίδιοι επέβαλαν ως κυβέρνηση», είπε ο κ. Βεσυρόπουλος και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε στον πυρήνα της πολιτικής μας τη μείωση των φόρων. Για να ενισχύσουμε τον τουρισμό και την εστίαση, είχαμε προχωρήσει στη μείωση του ΦΠΑ, στο 13% στις μεταφορές, στα εισιτήρια των κινηματογράφων και στα μη αλκοολούχα ποτά, όπως ο καφές και τα αναψυκτικά, οι χυμοί και το τσάι που σερβίρονται στους κλάδους εστίασης, μέχρι τέλος Οκτωβρίου του 2020. Με διάταξη που περιλαμβάνεται στο παρόν νομοσχέδιο, παρατείνεται η ισχύς αυτού του μέτρου μέχρι 30 Απριλίου 2021».

Όπως είπε ο υφυπουργός, η κυβέρνηση κινείται σε δύο κατευθύνσεις: «Θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις, να διατηρήσουμε τις θέσεις απασχόλησης, αλλά και να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Την ίδια όμως στιγμή σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα: την επιστροφή σε υψηλούς και βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: »Η προσπάθεια αυτή είναι διαρκής. Οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, θα απαιτήσουν και άλλες παρεμβάσεις. Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση του πρωθυπουργού ότι θα πάρουμε όσα μέτρα χρειαστούν για να στηρίξουμε την οικονομία και τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. Μαζί με την υγειονομική διάσταση της διαχείρισης της πανδημίας, υπάρχει και η συνέχεια της ζωής, της οικονομικής δραστηριότητας. Από αυτή την περιπέτεια θέλουμε να βγούμε όλοι μαζί, υγιείς και δυνατοί. Ο πρωθυπουργός δίνει τον τόνο σε αυτή την προσπάθεια. Εμπιστεύεται τους πολίτες, απευθύνεται σε αυτούς με ειλικρίνεια. Η σχέση εμπιστοσύνης είναι ισχυρή και αμφίδρομη, δείχνει το δρόμο για το μέλλον, για να επιστρέψει η χώρα σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης μέσα στο 2021″.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φαντάρος στον Έβρο παρουσιάζεται ο γιος του Κ. Μητσοτάκη
Φαντάρος στον Έβρο παρουσιάζεται ο γιος του Κ. Μητσοτάκη
Ήρων: Η Μεγαλύτερη Έκπτωση Από Μόλις €0,04317/Kwh Είναι Γεγονός! Πρόλαβε
Ήρων: Η Μεγαλύτερη Έκπτωση Από Μόλις €0,04317/Kwh Είναι Γεγονός! Πρόλαβεrevmaprosfora.gr
Κικίλιας: 900 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας- GRTimes.gr
Κικίλιας: 900 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας- GRTimes.gr
“Ζωντανή” κούκλα σε βιτρίνα της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)- GRTimes.gr
Η κοιλιά θα εξαφανιστεί σε μερικές μέρες, αν πριν τον ύπνο κάνετε...
Η κοιλιά θα εξαφανιστεί σε μερικές μέρες, αν πριν τον ύπνο κάνετε…Ελληνικη πυλη για την υγεια
Παραιτήθηκε από τον Άρη και πλαισιώνει τον Τζιτζικώστα ο Χαριστέας
Παραιτήθηκε από τον Άρη και πλαισιώνει τον Τζιτζικώστα ο Χαριστέας
Βίασαν και άφησαν την ανήλικη αδερφή τους έγκυο! GRTimes.gr
Βίασαν και άφησαν την ανήλικη αδερφή τους έγκυο! GRTimes.gr
Η κοιλιά θα εξαφανιστεί σε μερικές μέρες, αν πριν τον ύπνο κάνετε...
Η κοιλιά θα εξαφανιστεί σε μερικές μέρες, αν πριν τον ύπνο κάνετε…Ελληνικη πυλη για την υγεια
Αιματηρό επεισόδιο στη δομή των Διαβατών GRTimes.gr
Αιματηρό επεισόδιο στη δομή των Διαβατών GRTimes.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21:4028/09

Παπαστεργίου: Αναγκαία η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας Πολιτική

21:3828/09

Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες λόγω Ιανού Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:3028/09

Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2528/09

Στο Στρασβούργο η σύνοδος του Ευρωκοινοβουλίου Διεθνή

21:2228/09

Παναγιωτόπουλος: Δημιουργείται και δεύτερος ναύσταθμος στη Σούδα Πολιτική

21:2028/09

IANOS: Σεμινάριο παιδικού και νεανικού βιβλίου Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

21:1428/09

Τι θέλει ο Πομπέο, ένα μήνα πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, στην Θεσσαλονίκη και την Σούδα; Άρθρα

21:1028/09

Ξεκίνησε η λειτουργία του Ειδικού Σχολείου Λαγκαδά Θεσσαλονίκη

21:0828/09

Άφιξη Μ. Πομπέο στα Χανιά (VIDEO) Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:0028/09

Μέσω τηλεδιάσκεψης το Εurogroup στις 5 Οκτωβρίου Διεθνή

20:5428/09

Νέο θύμα κορωνοϊού – Στους 384 οι νεκροί Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:5028/09

Ελλάδα- ΗΠΑ: Επιβεβαιώνονται οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

20:4028/09

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερα χρήματα Οικονομία

20:3028/09

Διχασμένη η ΕΚΤ για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

20:2028/09

Πομπέο: Πορεία στην Αθήνα και χημικά έξω από την αμερικανική πρεσβεία (VIDEO) Ελλάδα

20:1028/09

Παρανάλωμα του πυρός μεγάλο κατάστημα στον Πύργο (VIDEO) Ελλάδα

20:0828/09

Έκαψαν την αμερικανική σημαία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:0028/09

Θεσ/νίκη: Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:5028/09

Μεταφορά εκατοντάδων προσφύγων από το Καρά Τεπέ σε δομές Κοινωνία

19:4628/09

Διαδηλωτές περπάτησαν… πάνω από τη σημαία των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:3228/09

Στην Αθήνα τo 10o συνέδριο Οργανικών Ηλεκτρονικών Ελλάδα ,Οικονομία ,Τεχνολογία

19:3028/09

Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Πομπέο (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:1828/09

Διαμαρτυρία για την επίσκεψη Πομπέο στη Θεσ/νίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:1528/09

Ο ΣΒΕ φιλoξένησε τον υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Θεσσαλονίκη ,Οικονομία ,Πολιτική

19:0728/09

Τι δώρο έκανε στον Χαρδαλιά ο αρχηγός της Πυροσβεστικής (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παραπολιτικά

19:0528/09

Χαρδαλιάς: Το lockdown είναι το τελευταίο μέτρο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0428/09

Η ΠΟΒΑΚΩ στο Καστελλόριζο και τη Μεγίστη Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

19:0028/09

Υποδοχή δεκάδων ανήλικων προσφύγων στη Γερμανία Κοινωνία

18:5828/09

ΔΕΘ- Ανάπλαση: Η κριτική επιτροπή του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:5028/09

Δήλωση Ζέρβα για την παρουσία Πομπέο στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

18:4228/09

Ο χάρτης των κρουσμάτων – Στο «κόκκινο» η Αττική Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4028/09

Δήμος Καλαμαριάς: Παραδόθηκε η βοήθεια για τους πληγέντες της Καρδίτσας Θεσσαλονίκη

18:3028/09

Δήμος Ωραιοκάστρου: Eυχαρίστησε το «Μπορούμε» για τη στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου Θεσσαλονίκη

18:2828/09

Πάνω από 700 σχολεία υπό κατάληψη λένε οι μαθητές Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

18:1028/09

Κορωνοϊός: 269 νέα κρούσματα στην Ελλάδα Κορωνοϊός

18:0028/09

Ποια παιδιά μπορούν να μεταδώσουν και να κολλήσουν τον κορωνοϊό Κορωνοϊός

17:5628/09

Θεσ/νίκη: Οργή γονέων για τα προβλήματα στο 90ο Δημοτικό σχολείο Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:5028/09

Ερντογάν: H Αρμενία να εγκαταλείψει την περιοχή Διεθνή

17:4028/09

Φωτιά σε σπίτι από κεραυνό στην Ναύπακτο (VIDEO) Κοινωνία

17:3028/09

Τσίπρας: Τώρα που φουντώνει η οργή των πολιτών, δίνετε λεφτά στα κανάλια Πολιτική

17:2728/09

Δύο τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης από την ΠΚΜ στους πληγέντες της Καρδίτσας Θεσσαλονίκη

17:2028/09

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη-Πομπέο στα Χανιά Πολιτική ,Σημαντικά

17:1028/09

Θεοδωρικάκος: Απάντηση στη νέα πραγματικότητα η επανίδρυση της Δημ. Αστυνομίας Πολιτική

17:0528/09

Ακόμη 3,5 εκ. Nm3 προστίθενται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

17:0028/09

Μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας- Αζερμπαϊτζάν Διεθνή

16:5028/09

Συναγερμός στο δημαρχείο Αχαρνών λόγω κρούσματος Κορωνοϊός

16:4028/09

Πρωτοβουλία ενημέρωσης πολιτών για τον κορωνοϊό και την καρδιαγγειακή υγεία Κορωνοϊός ,Υγεία

16:3028/09

Πέτσας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο περιορισμού μετακινήσεων σε επιβαρυμένες χώρες Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2028/09

Γκολ με 1.97 και 2.27 στην Πρέμιερ Λιγκ Αθλητισμός

16:1028/09

Κεραμέως: Εξετάζεται η αναπλήρωση των ωρών που έχουν χαθεί Παιδεία ,Πολιτική

16:0428/09

Δ. Κορδελιού Ευόσμου: 5 τα κρούσματα σε 2 υπηρεσίες – Τι έγινε με το Κ.Υ Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:0028/09

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» για μη χρήση μάσκας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:5628/09

Θεσ/νίκη: Στο Εβραϊκό Μουσείο ο Μάικ Πομπέο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

15:5028/09

Πέτσας: Κανένα ξεχωριστό μέτρο για όσους είναι άνω των 65 ετών Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4428/09

Στο Αnatolia ο Διευθυντής Τεχνολογίας των ΗΠΑ (φωτο+βιντεο) Επιστήμη ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:4028/09

Καλίν: Πιστεύω ότι οι συνομιλίες με την Ελλάδα θα έχουν θετικό αντίκτυπο Διεθνή

15:3028/09

Ερντογάν: Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι στη Μεσόγειο, αλλά ιδιοκτήτες Διεθνή

15:2828/09

Από τον Οκτώβριο το πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας Πολιτική

15:2728/09

Θεσ/νίκη: Έμειναν άστεγοι μετά από πυρκαγιά σε πολυκατοικία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:2028/09

Κικίλιας: Εξασφαλίσαμε 4,2 εκατ. εμβόλια για τη γρίπη Πολιτική ,Υγεία

15:1028/09

Νεκρό βρέφος 17 ημερών στην Αρτέμιδα Κοινωνία

15:0328/09

«Καμπανάκι» για τις επιχειρήσεις από την ΕΟΚΕ Επιχειρήσεις ,Οικονομία

15:0028/09

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:5928/09

Τζιτζικώστας: Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Πομπέο στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες ,Πολιτική

14:5728/09

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Παλλήνη Αττικής Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5028/09

Τσιόδρας από Λακωνία: Θα ληφθούν μέτρα για να περιοριστεί ο κορωνοϊός Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:4028/09

Μπέζος: Διχασμένοι σε… μασκομάχους και μασκολάγνους! (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:3928/09

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στις βιτρίνες τέχνης του ΟΤΕ! Πολιτισμός

14:3028/09

Η INTERLIFE «Προσφέρει …αλλιώς» στους πληγέντες στην Καρδίτσα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

14:2328/09

Το Ε.Ε.Α. δίπλα στους ακρίτες του Καστελόριζου Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1928/09

Ντετέκτιβ στην Αθήνα: Υπόθεση παρακολούθησης ανήλικου Ελλάδα

14:1528/09

Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Κικίλια για τον αντιγριπικό εμβολιασμό Υγεία

14:1528/09

Γιαννιτσά: 13χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριες της Ελλάδα ,Κοινωνία

14:0128/09

Εμβόλιο γρίπης: Άρχισε η συνταγογράφηση – Ποιοι πρέπει να το κάνουν Υγεία

14:0028/09

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα για το κέντρο της Αθήνας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

13:5128/09

Art e Danza: μια διαφορετική σχολή Latin-Cuban χορού στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

13:4528/09

Α. Μαριόλης: Έρχονται νέα μέτρα για τον κορωνοϊό (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4428/09

Συναγερμός για Πυροσβεστική για φωτιά στην Παλλήνη Αττικής Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4128/09

Γιάφκα στο Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο 42χρονος Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3028/09

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1528/09

Πέτσας: Η επίσκεψη Πομπέο αναδεικνύει το ειδικό βάρος της Ελλάδας Πολιτική

13:0028/09

«Κράσαρε» η «προσωποποιημένη πληροφόρηση» Κοινωνία ,Οικονομία ,Φορολογία

12:5328/09

Επιστρέφει στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4528/09

Πάιατ: Οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας Διεθνή ,Θεσσαλονίκη

12:3628/09

Ορεξάτες με γκολ στο «Άνφιλντ» Αθλητισμός

12:3428/09

Κοινή δήλωση Ελλάδας- ΗΠΑ: Επιβεβαιώνονται οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις Πολιτική ,Σημαντικά

12:3028/09

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Πολιτική

12:1528/09

Μέλη ΜΚΟ σε κύκλωμα εισόδου αλλοδαπών στη χώρα Κοινωνία

12:1228/09

Κορωνοϊός: Εκτάκτως στη Λακωνία Τσιόδρας – Παπαγεωργίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:0328/09

Θεσ/νίκη: Πορεία εργαζομένων στον κλάδο του επισιτισμού (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0028/09

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ελλάδα

11:5328/09

Διαμαρτυρία μαθητών στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

11:4928/09

Στο ΥΜΑΘ κατέληξε η μοτοπορεία των διανομέων (ΦΩΤΟ- VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4528/09

Έπεσε ξύλο με… καρέκλες ανάμεσα σε γονείς και μαθητές Κοινωνία ,Παιδεία

11:3028/09

Θεσ/νίκη: «Κατέρρευσαν» οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1828/09

Θεσ/νίκη: Μοτοπορεία διανομέων στο κέντρο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1528/09

Κορωνοϊός: 12 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο με 1000 επιβάτες Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0428/09

Θεσ/νίκη: Στα γραφεία του ΣΒΕ ο Μ. Πομπέο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:0028/09

Η Μέρκελ είχε επισκεφτεί τον Ναβάλνι στο νοσοκομείο Διεθνή

10:5528/09

Aegean: Μείωση τζίρου κατά 88% και ζημίες στο β’ τρίμηνο Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

10:4928/09

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πρώτη στο Energy Scouts Europe Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

10:4528/09

Βρούτσης: Το ασφαλιστικό σύστημα παραμένει αξιόπιστο Οικονομία ,Πολιτική

10:3028/09

Δερμιτζάκης: Πολλοί οι θάνατοι σε σχέση με τα κρούσματα! (VIDEO) Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1528/09

Μηταράκης: Τέλος στα ξενοδοχεία -δομές Κοινωνία ,Πολιτική

10:0828/09

Συνάντηση Πομπέο – Δένδια: Ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

10:0028/09

Γώγος: Εστία υπερμετάδοσης οι πλατείες λόγω συνωστισμού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:4028/09

Θεσ/νίκη: Μποτιλιάρισμα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

09:3028/09

Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από κατανάλωση αλκοόλ Κοινωνία

09:1528/09

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει αρνητής του ιού μέσα από την ΜΕΘ (VIDEO) Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:0028/09

Μεξικό: Πυροβολισμοί σε μπαρ – 11 νεκροί Διεθνή

08:4528/09

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τον αντιγριπικό εμβολιασμό Υγεία

08:3028/09

Covid-19: Η επίπτωση στο καρδιαγγειακό σύστημα των ασθενών Κορωνοϊός

08:1528/09

Οκτώ συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

08:0028/09

Θεσ/νίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επίσκεψης Πομπέο Θεσσαλονίκη

07:4528/09

Στον Λαγκαδά ο εκατομμυριούχος του Τζόκερ! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3328/09

Νέος σεισμός ανοιχτά του Αγίου Όρους Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3028/09

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

07:2028/09

ΤΑΙΠΕΔ- Λιμάνια: Παράταση για ΟΛΑ, ΟΛΚ και ΟΛΗΓ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1028/09

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μάικ Πομπέο Διεθνή ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

07:0028/09

Ο καιρός για σήμερα, Δευτέρα σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ