Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Έκοψαν την …περιβόητη πίτα – Βορίδης: Φάτε και πιείτε στην υγειά του Καμμένου! - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Έκοψαν την …περιβόητη πίτα – Βορίδης: Φάτε και πιείτε στην υγειά του Καμμένου!

Η εκδήλωση, για την κοπή πίτας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ελάχιστη προσφορά του υπουργείου προς τους ανθρώπους του, που εργάζονται σκληρά, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Ο υπουργός απαντώντας στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου, όπως είπε, ανήγαγαν σε μείζον πολιτικό ζήτημα μία εορταστική εκδήλωση κάλεσε τους παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Καμμένου. Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε οτι σε δικαστική διαμάχη που είχε με τον Πάνο Καμμένο ,ο τελευταίος , είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ, από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ