Υπουργείο Υγείας: 120 πολίτες στα νοσοκομεία μετά την θεομηνία στη Χαλκιδική - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Υπουργείο Υγείας: 120 πολίτες στα νοσοκομεία μετά την θεομηνία στη Χαλκιδική

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ή και με δικά τους μέσα, 120 πολίτες που έζησαν τη θεομηνία στη Χαλκιδική έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Πολυγύρου, «Παπανικολάου», «Γεννηματάς» και στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Από αυτούς, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έχει επιβεβαιωθεί ότι έξι άτομα είναι νεκρά, εννέα τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», εκ των οποίων μία γυναίκα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, δώδεκα τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου και πέντε παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με ελαφρά τραύματα.
 
Σε ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα

Από την Τετάρτη (10/07) έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας όλα τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Βορείου Ελλάδας, τα οποία υποδέχονται πολίτες για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Τον συντονισμό όλων τον ενεργειών έχει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και το ΕΚΕΠΥ σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο αριθμός των θυμάτων έχει φτάσει τα 7, ενώ οι καταστροφές που έχουν σημειωθεί είναι ανυπολόγιστες.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ