Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Ι. Καϊτεζίδη "Δύναμη ενότητας" έτρεξαν στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Ι. Καϊτεζίδη «Δύναμη ενότητας» έτρεξαν στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Άρωμα δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη είχε ο φετινός διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος που διεξήχθη την Κυριακή, καθώς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη με τον Ι. Καϊτεζίδη έτρεξαν στα 10 και 5χλμ μένοντας πιστοί στην άθληση παράλληλα με τον προεκλογικό αγώνα τους.

Ο λόγος για τη Στέλλα Κοντούλη πεντάκις πρωταθλήτρια πυγμαχίας στον Α.Σ Άρη που έτρεξε στα 10χλμ και για τον Δημήτρη Κωνσταντίνου και την Ελένη Κασάπη επίσης υποψήφιοι στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη που έτρεξαν στα 5χλμ.

Μετά την επιτυχία του 5ου panorama charity run που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με τεράστια συμμετοχή, ο δήμος έδωσε το παρόν και στον διεθνή μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο!!

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ