Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Ηλίας Ψινάκης - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Ηλίας Ψινάκης

Την υποψηφιότητα του για τις ευρωεκλογές με την πρωτοβουλία «Πολίτες», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Όπως σημειώνει στο σχετικό δελτίο Τύπου, πήρε την απόφαση αυτή καθώς περίπου 75% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται πολιτικά κόμματα και επειδή περίπου 4 εκατ. Έλληνες πιστεύουν ότι κανένας από τους πολιτικούς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ευρώπη.

Παράλληλα σημειώνει ότι “η πρόκληση είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε, να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές”.

Επισημαίνει επίσης ότι “οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει” και ξεκαθαρίζει: “Όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’ Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!”.

Αναλυτικά:

“Με δεδομένο ότι στις Ευρωεκλογές

– 75% των Ελλήνων, περίπου 8.000.000 δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα

-43,4% των Ελλήνων, πάνω από 4.000.000, έχουν απογοητευθεί και δεν πάνε να ψηφίσουν

-3.000.000 Έλληνες περίπου, που πάνε να ψηφίσουν είναι μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι και δικαίως με το πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί

-41%, δηλαδή πάνω από 4.000.000 Έλληνες, πιστεύουν ότι κανένας από τους πολιτικούς δε μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ευρώπη

– Λίγο λιγότερο από 1.000.000 Έλληνες, λαμπρά μυαλά, έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω κρίσης, διαπρέπουν σε άλλες χώρες και τους χάνει η Πατρίδα μας και λογικό είναι… αφού

-Τα τελευταία 38 χρόνια η Ελλάδα έχει πάρει 320 δισ. ευρώ από την Ευρώπη και ακόμα έχουμε τα χάλια μας. Είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο!

-Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα.

– Οι περισσότεροι Ευρωβουλευτές και οι συνεργάτες τους παίρνουν τεράστιους μισθούς και δεν πατάνε στις Βρυξέλλες, δε συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση της νομοθεσίας και δεν κάνουν προτάσεις. Έτσι χάνει η Ελλάδα μέσα από τα χέρια της μεγάλες ευκαιρίες και πολλά δισεκατομμύρια που δε διεκδικήθηκαν ή δεν απορροφήθηκαν ή χάθηκαν στο δρόμο. Άρα… κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

-Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε , να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές.

-Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Για την Ελλάδα,η Ευρώπη είναι το πορτοφόλι και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία.

– Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση.

-Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

– Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

– Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

-Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: 1. οι κλέφτες 2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί» 3. οι μη αποτελεσματικοί 4. οι βολεψάκηδες 5. όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’ Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ