Υπόθεση Novartis: Αποκαλύψεις «φωτιά» στην κατάθεση Αγγελή - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Αποκαλύψεις «φωτιά» στην κατάθεση Αγγελή

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται κομμάτια από την κατάθεση του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή η οποία περιλαμβάνεται μέσα στην δικογραφία της Novartis που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αγγελής δεν κατονομάζει τον λεγόμενο «Ρασπούτιν» αλλά μέσα στην κατάθεσή του αναφέρει τα εξής:

«Η κ. Δημητρίου γνωρίζει ποιος είναι ο “Ρασπούτιν” και μου είχε γνωστοποιήσει το όνομά του. Η κ. Δημητρίου μου είχε πει ότι ο “Ρασπούτιν” επικοινωνούσε με την κ. Τουλουπάκη μέσω τρίτου προσώπου. Στην εισαγγελία πρωτοδικών ο “Ρασπούτιν” είχε την δική του ομάδα».

Πάντως ο κ. Αγγελή φέρεται να έχει προσθέσει ότι «Ήταν υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ταυτοχρόνως. Σε συσκέψεις που γίνονταν με τον Καλογήρου ήταν έξαλλος με “Ρασπούτιν” και Τουλουπάκη». Όταν ρωτάται ο κ. Αγγελής να κατονομάσει τον «Ρασπούτιν» εκείνος φέρεται να αναφέρει πως:

«Μέλος της κυβέρνησης που είχε την δυνατότητα να διορίζει παιδιά και νύφες ατόμων που βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης και ενδεχομένως ατόμων της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου».

Σε ότι έχει να κάνει με την κ. Τουλουπάκη ο κ. Αγγελή τονίζει ότι «Κάθε εντολή που έδινα στην Τουλουπάκη για να εκτελεστεί θα έπρεπε να τελεί υπό την έγκριση αυτής της ανώτερης δύναμης που λέγεται Ρασπούτιν. Στη Βιέννη κατάλαβα ότι η δίωξη ήταν στοχοποιημένη και προαποφασισμένη στα πρόσωπα των κ.κ. Ανδρέα Λοβέρδου, Μάριου Σαλμά και Αδωνι Γεωργιάδη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ