Υπ.Υγείας: Διευκρινήσεις για τις ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Υπ.Υγείας: Διευκρινήσεις για τις ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων της πόλης, έδωσε με ανακοίνωσή το υπουργείο Υγείας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά την επίταξη της “Euromedica Γενικής Κλινικής”, αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα δέχεται ασθενείς που δεν νοσούν με κορωνοϊό, αφού ο όμιλος παραχώρησε για περιστατικά covid το κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

“Μετά από εποικοδομητική διαβούλευση του Υπουργείου Υγείας με την διοίκηση του ομίλου Euromedica, παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα εθελούσιας χρήσης και των 200 κλινών του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» για ασθενείς COVID-19.

Συνεπώς, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης της οποίας η επίταξη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, θα δέχεται ασθενείς non COVID σε απλές κλίνες και στη ΜΕΘ. Η προσφορά αυτή αυξάνει τον διαθέσιμο αριθμό κλινών προς το Ε.Σ.Υ. από τον συγκεκριμένο όμιλο, σε 410.

Η Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός» παραμένει σε επίταξη, ενόσω οι αρμόδιες υπηρεσίες διενεργούν τους απαιτούμενους ελέγχους ως προς την ασφαλή χρήση των διαθέσιμων κλινών.”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ