Φαίη Σκορδά: «Εκείνο το πρωί ο Γιώργος άρχισε να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μέσα στην κρεβατοκάμαρα»! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Φαίη Σκορδά: «Εκείνο το πρωί ο Γιώργος άρχισε να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μέσα στην κρεβατοκάμαρα»!

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πολλά στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και για την χρονιά που παρουσίαζε το πρωινό στο Mega: «Το πρωινό ήταν κάτι που είχα κάνει με μεγάλη χαρά και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα. Όταν με πήραν από το Mega και μου είπαν ότι έκανα 70% χάρηκα γιατί είχαμε ρίξει όλοι πολλή δουλειά και δικαιωθήκαμε. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, το Mega ήταν ένα κανάλι που παρέπαιε έτσι κι αλλιώς».

Για εκείνη την πρώτη μέρα, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά είχε μια αποκάλυψη… κρεβατοκάμαρας να κάνει: «Εμείς κάθε πρωί βλέπαμε τα νούμερα τηλεθέασης για να κάνουμε την ανάλυση που είναι να κάνουμε. Εκείνο το πρωί εγώ είμαι γυρισμένη από την άλλη πλευρά και κοιμάμαι και σε κάποια φάση ακούω τον Γιώργο να γελάει. Γυρνάω και του λέω τι έγινε και μου λέει: «Καλό ε»; Να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μόνος τους μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στη χρονιά περάσαμε μπροστά αλλά με ψυχραιμία. Ήταν κάτι διαφορετικό αυτό που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, ταλαντούχος πάρα πολύ».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ