Φρίκη για μάνα και δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Φρίκη για μάνα και δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτη ιστορία αποκαλύφτηκε στη Θεσσαλονίκη, λίγα 24ωρα μετά την υπόθεση με την απαγωγή της ανήλικης. Γυναίκα ζούσε ένα μαρτύριο από τα παιδικά της χρόνια, που μάλιστα μεταφέρθηκε και στα δύο ανήλικα παιδιά της, στα οποία ο πατέρας τους κατηγορείται ότι έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ! Η σεξουαλική κακοποίηση αποτελούσε καθημερινότητα στην οικογένειά της, ενώ το μυστικό έμενε στους τέσσερις τοίχους για πάνω από είκοσι χρόνια. Μία καταγγελία που έγινε μόλις πριν ένα χρόνο ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκης.

Κεντρικό πρόσωπο – θύμα της υπόθεσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία, ήταν μία 29χρονη, που τώρα ζει με τα παιδιά της σε ασφαλές περιβάλλον. Η γυναίκα κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατέρα της, 70 χρόνων σήμερα, όσο ήταν ανήλικη. Το ίδιο συνέβαινε και με την 39χρονη ετεροθαλή αδελφή της.

Το μαρτύριο όμως της 29χρονης δεν τελείωσε ακόμη και όταν ενηλικιώθηκε και παντρεύτηκε, έναν 42χρονο σήμερα. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και ο σύζυγός της κακοποιούσε την ίδια σεξουαλικά και την ανάγκασε να εκδίδεται. Και δεν έφτανε μόνον αυτό. Έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά στα παιδιά του, ενώ σε ένα από αυτά ασέλγησε όταν ήταν μικρό, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία.

Σήμερα η 29χρονη και τα δύο της αγόρια 5 και 10 χρόνων ζουν μακριά από τους συγγενείς τους σε ασφαλές περιβάλλον και προστατευμένοι.

K.K.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ