Φτάσε στην… κορύφωση έως και 100 φορές κατά την διάρκεια του σεξ - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Φτάσε στην… κορύφωση έως και 100 φορές κατά την διάρκεια του σεξ

Όσο και αν σας ακούγεται απίθανο, είναι αλήθεια ότι μια γυναίκα είναι εφικτό να βιώσει «σούπερ οργασμό» στο σεξ, σε μια κατάσταση που μπορεί να την φέρει σε σεξουαλική κορύφωση ακόμα και 100 φορές χάρη σε τρεις παράγοντες-κλειδιά.

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν έρευνα για ένα ντοκιμαντέρ του αγγλικού καναλιού Channel 4, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα μείγμα χαλάρωσης, γιόγκα και συναισθηματικού δεσίματος με τον άντρα, που μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα στην έντονη εμπειρία του «σούπερ οργασμού».

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες παρακολούθησαν τις εγκεφαλικές λειτουργίες πέντε γυναικών, οι οποίες θέλησαν να διερευνήσουν τον «μύθο» των πολυοργασμικών γυναικών.

Ένα από τα συμπεράσματα της μελέτης ήταν, ότι οι γυναίκες που βίωσαν πολλαπλούς οργασμούς απελευθέρωσαν υψηλότερα επίπεδα οξυτοκίνης. Αυτή η ορμόνη συχνά αναφέρεται ως «η ορμόνη της αγάπης» και πιστεύεται ότι βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά ψυχικά με τον σεξουαλικό τους σύντροφο.

Επίσης, οι πολυοργασμικές γυναίκες αποδείχτηκαν, επίσης, «λιγότερο ανασταλτικές και πιο ευαίσθητες». Αντί να επικεντρώνονται στον οργασμό, οι εγκέφαλοί τους παρέμειναν πιο χαλαροί σε όλη τη σεξουαλική εμπειρία.

Τρεις από τις άλλες συμμετέχουσες στην έρευνα διαπίστωσαν, ότι θα μπορούσαν επίσης να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, αλλά για διάφορους λόγους, όπως η ενασχόληση με τις μεθόδους  του ταντρικού σεξ ή η γυμναστική τύπου γιόγκα. Αυτή δεν είναι φυσικά η πρώτη έρευνα που διεξήχθη για το τόσο ευαίσθητο και μυστήριο ζήτημα του γυναικείου οργασμού.

Μια αμερικανική μελέτη διαπίστωσε ότι ένας συνδυασμός τριών συγκεκριμένων κινήσεων εκτοξεύει την πιθανότητα μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό με έναν σεξουαλικό σύντροφο.

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην σεξουαλική κορύφωση αν ο σύντροφός τους ξέρει να τους δώσει βαθιά ερωτικά φιλιά, αν επιτευχθεί πλήρης διέγερση των γεννητικών οργάνων πριν την διείσδυση, αλλά και όταν λαμβάνουν στοματικό σεξ από τον σύντροφό τους.

Πηγή: Iatropedia.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ