Φυλακές Νιγρίτας: Κελιά Vip με τηλεόραση και μπάρμπεκιου, κινητά και ναρκωτικά - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Φυλακές Νιγρίτας: Κελιά Vip με τηλεόραση και μπάρμπεκιου, κινητά και ναρκωτικά

Κελιά υψηλών προδιαγραφών βρήκαν στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο σήμερα το πρωί με τη συμμετοχή 83 αστυνομικών της ασφάλειας όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, ομάδας των ΕΚΑΜ, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και έξι αστυνομικοί σκύλοι. Εκτός από ποσότητες ναρκωτικών και πολλά κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν χώροι όπου υπήρχαν τηλεοράσεις, καταψύκτες μέχρι… μπάρμπεκιου με κάρβουνα.

Η έφοδος οργανώθηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο που έγινε προ ημερών και είχε ως συνέπεια τέσσερις κρατούμενοι να διακομιστούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν σε κελιά, κοινόχρηστους χώρους και σε σωματικές έρευνες σε 62 κρατούμενους, 22 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά, συσκευές αποθήκευσης αρχείων usb, δέκα ξύλινες και μεταλλικές ράβδους, δέκα μαχαίρια και λάμες, ποσότητες χασίς και ναρκωτικών χαπιών, συσκευασίες με ουσίες η σύσταση των οποίων θα ελεγχθεί από το χημείο και ένας ναργιλές.

Εκτός όμως αυτών για τα οποία έγιναν 30 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 17 αλλοδαποί, εντύπωση προκάλεσαν άλλα ευρήματα για τα οποία ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για να ελεγχθεί με ποιόν τρόπο μπήκαν στις φυλακές. Εκτός από το αυτοσχέδιο αποστακτήριο, βρέθηκαν σε μια από τις πτέρυγες ψυγεία, καταψύκτες, επιδαπέδιο κλιματιστικό, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, οικιακός εξοπλισμός και είδη κουζίνας, μέχρι και γυάλινη πρόσοψη τζακιού. Ακόμη βρέθηκαν φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά και δοχεία με συμπληρώματα διατροφής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ