Φ. Γεννηματά για την Ημέρα της Γυναίκας με αιχμές κατά του Τραμπ - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Φ. Γεννηματά για την Ημέρα της Γυναίκας με αιχμές κατά του Τραμπ

Οι γυναίκες «είμαστε στην πρώτη γραμμή στο ΚΙΝΑΛ» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, σε ομιλία της, σε εκδήλωση του Δικτύου Ισότητας του κόμματος, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

«Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε από που μας ανήκει, στη ζωή μας, στη δουλειά μας, στην οικογένειά μας, στο σπίτι μας» προσέθεσε η κυρία Γεννηματά,  υπογραμμίζοντας ότι «η γυναικεία δυναμική θα εκφρασθεί και θα αφήσει βαθύ το αποτύπωμά της».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι το ζήτημα της ισότητας κρίθηκε, όμως «δεν λύθηκε», καθώς και σήμερα, όπως είπε, οι γυναίκες αγωνίζονται για τα αυτονόητα.

«Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν πως χάνουμε τον χρόνο μας μιλώντας για ισότητα. Πως λέμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, πως δεν χρειάζεται πια να ανησυχούμε για τα δικαιώματά μας. Υπάρχουν όμως σε όλο τον κόσμο ακόμη άνδρες που νομίζουν ότι ‘πρέπει να μας βάλουν’ στην θέση μας. Και κατέχουν υψηλές θέσεις και αξιώματα, ακόμη και ο πλανητάρχης» ανέφερε στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά.

Όπως σημείωσε οι μάχες για τις γυναίκες «είναι μπροστά μας, δεν ανήκουν στην ιστορία» και αφορούν και τον πολιτικό χώρο, υποστηρίζοντας ότι και η ίδια, κατά την διαδρομή της στην πολιτική, ήρθε αντιμέτωπη με τα στερεότυπα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ